Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Marcello Lippi gir seg etter VM

Legger opp som trener.

SISTE SLUTTSPILL: Trenerlegenden Marcello Lippi vil ikke ha flere jobber når han er ferdig med Italias VM-sluttspill neste sommer. Foto: EPA/GEORGIOS KEFALAS
SISTE SLUTTSPILL: Trenerlegenden Marcello Lippi vil ikke ha flere jobber når han er ferdig med Italias VM-sluttspill neste sommer. Foto: EPA/GEORGIOS KEFALAS Vis mer

Marcello Lippi, landslagssjefen i Italia, sier at han gir seg som trener etter at han har ført Italia gjennom VM-sluttspillet neste sommer.

- Jeg kan si det offisielt nå. Etter at jeg er ferdig som landslagstrener, kommer jeg aldri til å gå tilbake som klubbtrener igjen. Da legger jeg opp, sa Lippi i et show på web-TV onsdag.

- Jeg ville heller ikke være i stand til å stå skolerett for en gjeng kommentatorer og svare på spørsmål etter kamper som ikke gikk så veldig bra. Derfor blir det ikke flere trenerjobber på meg etter VM neste sommer, sa Lippi.

61-åringen overtok landslagstrenerjobben i Italia i fjor. Det var annen gang han fikk denne jobben. I 2006 var han landslagssjef da Italia vant VM i fotball for fjerde gang.

(NTB-DPA)

 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling