PÅ TRIBUNEN: Marcelo Bielsa var på tribunen og fikk se Marseille vinne mot Montpellier fredag kveld. Foto:  AFP PHOTO / ANNE-CHRISTINE POUJOULAT
PÅ TRIBUNEN: Marcelo Bielsa var på tribunen og fikk se Marseille vinne mot Montpellier fredag kveld. Foto: AFP PHOTO / ANNE-CHRISTINE POUJOULATVis mer

Marcelo Bielsa nærmer seg Marseille

Så laget slå Montpellier.

Tidligere Argentina-, Chile-, og Athletic Bilbao-trener Marcelo Bielsa er på vei til å ta over trenerjobben i Marseille.

Bielsa var fredag kveld til stede på tribunen under lagets 3-2-seier borte mot Montpellier. Dimitri Payet scoret vinnermålet i det 89. minutt.

Den argentinske veterantreneren hadde selskap av Manuel Amoros, en tidligere Marseille-spiller, og Diego Reyes som var Bielsas assistent i Athletic Bilbao.

Jose Anigo, som er blitt pepet ut av lagets supportere, gir seg som Marseille-trener etter sesongen. Klubben ligger på sjetteplass og er utrolige 28 poeng bak serieleder Paris Saint-Germain.

Bielsa er kjent for svært offensiv og underholdende fotball. Han var blant annet mentoren til Barcelona-trener Gerardo Martino.

(NTB)