<strong>TAR OVER HULL:</strong> Marco Silva blir Adama Diomandes nye manager i Hull. Foto: NTB Scanpix
TAR OVER HULL: Marco Silva blir Adama Diomandes nye manager i Hull. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Premier League:

Marco Silva blir Henriksen og Diomandes nye sjef

Tar over Hull.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Portugisiske Marco Silva (39) er Adama Diomande, Markus Henriksen og resten av Hull-lagets nye manager. Det bekreftet kubben torsdag.

Silva tar med seg João Pedro Sousa som assistenttrener, Gonçalo Pedro som førstelagstrener og Coach Hugo Oliveira som keepertrener.

- Marco er en ung trener som har imponert oss med sin filosofi og spillestil. Vi føler dette er en modig og spennende ansettelse og målet er å beholde klubbens status som Premier League-klubb. Marco bringer inn sitt eget støtteapparat som alle har spilt sin del i hans nylige suksess, sier Hulls visedirektør Ehab Allam til klubbens hjemmeside.

Silva kommer fra trenerjobben i Olympiakos hvor han trakk seg i fjor sommer av «personlige grunner».

Silva har tidligere trent Estoril og Sporting Lisboa i hjemlandet.

Diomande og Henriksen får en ny sjef å imponere for å få spilletid, men det kan bli flere å konkurrere mot før januarmåned og overgangsvinduet er stengt, skal en tro Allam.

- Vi jobber allerede hardt med Marco og hans apparat for å hente inn noen nøkkelforsterkninger til vår stall i løpet av overgangsvinduet.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer