Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Marcus Hellner snakker ut om sin store skuffelse

- Det er frustrerende.

 UTE AV FORM:  Marcus Hellner har ikke funnet igjen formen som gjorde han til en av langrennssportens store stjerne. Nå jakter han godformen igjen. 
Foto: Vegard Grøtt / NTB Scanpix
UTE AV FORM: Marcus Hellner har ikke funnet igjen formen som gjorde han til en av langrennssportens store stjerne. Nå jakter han godformen igjen. Foto: Vegard Grøtt / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Marcus Hellner har ikke vunnet en individuell seier siden 2011. I fjor tok han to VM-sølv, men begge var i stafett.

Det er langt under forventingene for den svenske skistjernen.

- Å ikke være med i toppen er frustrerende, sier svensken til kuriren.nu, gjengitt i Expressen.

Jager gull Det var noe spesielt med Hellner i fjor. Duellene med Petter Northug ble færre og færre. Et typisk TV-øyeblikk var at han hang på og falt av nærme målstreken.

- Jeg vil ikke havne på tjuendeplasser som jeg gjorde i fjor. Jeg vil være med i toppen. Har man vært der før, vil man dit igjen, sier Hellner til avisa.

Han har satt seg hårete mål for årets sesong. Nå skal han tilbake i godt gammelt slag.

- Jeg er ikke fornøyd med resultatene jeg har hatt, og i år har jeg satt meg betydelig høyere mål, innrømmer langrennsløperen.

Kjent seg svak Hellner har i tidligere innrømmet at kroppen ikke har vært så god som den var før. Han har kjent seg svak, og har ikke reagert som han ville til trening.

Nå skal det ha snudd. Et skuffende VM i Val di Fiemme er glemt.

- Jeg ble ekstra motivert av at alt ikke fungerte som det skulle. Jeg ble motivert til å finne tilbake igjen til toppformen. Man blir tent av at det er OL-sesong, sier Hellner.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling