Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Marcus Pedersen bekreftet klar for Godset

Kontrakt ut 2018-sesongen.

FARVEL TIL BERGEN OG BRANN: Marcus Pedersen er klar for Strømsgodset.Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET
FARVEL TIL BERGEN OG BRANN: Marcus Pedersen er klar for Strømsgodset.Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET Vis mer

Strømsgodset og Brann er blitt enige om en overgang for spissen Marcus Pedersen (25).

Det skriver Drammen-klubben i en pressemelding torsdag.

25-åringen har signert en kontrakt som strekker seg ut 2018-sesongen. Pedersen er med laget til Ålesund og klubben jobber med å få ham spilleklar til fredagens eliteseriekamp mot AaFK.

- Det føles veldig godt å være tilbake. Strømsgodset er klubben i mitt hjerte, og jeg har alltid sagt at jeg skal spille for klubben igjen. Nå ser jeg bare fram til å ta på meg den blå drakten og gi absolutt alt jeg kan for Godset og supporterne, sier Pedersen.

Spissen får draktnummer 10 i sin retur til Drammen. Like etter at han ble solgt til Vitesse Arnheim i 2010, uttalte spissen at han kom til å vende tilbake, skriver klubben på sin nettside.

Pedersen spilte i Godset i halvannet år fra 2009 til 2010. Siden den gang har han vært innom Vitesse, Vålerenga, Odense, Barnsley og Brann.

- Vi er svært glad for at Marcus nå returnerer til Strømsgodset og Drammen. Det var her han fikk sitt gjennombrudd, og han har relasjoner til klubben. Marcus samarbeidet tett med Bjørn Petter (Ingebretsen) sist han var her, og vi tror BP igjen vil få det beste ut av Marcus, sier sportssjef Jostein Flo.

- Marcus er en fin gutt og en fantastisk god fotballspiller på sitt beste. Jeg er meget fornøyd med at han nå er tilbake i Godset. Med trygghet, tydelighet og tillit skal vi få det beste ut av Marcus, kommenterer Godset-trener Ingebretsen.

Pedersen fikk totalt 23 kamper for Brann etter overgangen i fjor sommer.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling