Marcus Pedersen blir ikke Molde-spiller

Ingen avtale.

IKKE TIL MOLDE: Marcus Pedersen var på tribunen da Molde møtte Zorya Luhansk. Han returnerer ikke til Aker Stadion med det første. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB Scanpix
IKKE TIL MOLDE: Marcus Pedersen var på tribunen da Molde møtte Zorya Luhansk. Han returnerer ikke til Aker Stadion med det første. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Marcus Pedersen blir ikke Molde-spiller likevel. Vitesse-spissen var forrige uke på besøk i Rosenes by, og da var målet å komme i havn med en avtale. 

Nå viser det seg at partene ikke har lyktes med det.

Overfor RBNett bekrefter Molde at Marcus Pedersen ikke blir klar for klubben i løpet av dagen - en dag som er den siste på det norske overgangsmarkedet.

Det var lokalvisa Tidenes Krav som først omtalte kontakten mellom Molde og Hamar-gutten. Ifølge lokalavisen var det Molde-direktør Tarje Nordstrand Jacobsen som hentet Pedersen på flyplassen.

- Jeg er her for å få litt info. Jeg har ikke skrevet under på noe ennå. Sporstlig er Molde bra. Mer kan jeg ikke si nå, sa Pedersen til TV 2 den gangen. 

Forrige uke skrev Dagbladet at Pedersen ikke lenger utelukket en overgang til Tippeligaen. Hamar-gutten har kontrakt med Vitesse ut sesongen, men ønsker seg bort fra klubben.