Marcus Pedersen ferdig i Godset

Marcus Pedersen har sagt opp sin avtale med Strømsgodset.

FERDIG: Marcus Pedersen får ikke fortsette for drammenserne.
Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
FERDIG: Marcus Pedersen får ikke fortsette for drammenserne. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpixVis mer

Marcus Pedersen er fristilt av Strømsgodset, melder klubben på sin nettside.

- Med tanke på at jeg er i siste året av kontrakten og ikke tilgjengelig for spill på grunn av skade, velger jeg å si opp avtalen med Strømsgodset. Jeg må nå bygge meg opp igjen fysisk og komme i skikkelig form, før jeg kan finne meg en ny klubb, sier Marcus Pedersen til nettsiden til Strømsgodset.

Pedersen har slitt med skader den siste tiden, blant annet operasjon i skuldra og en kneskade nå nylig.

Spissen har hatt to perioder i klubben. Først fra 2009 til 2010, der han til slutt ble solgt til den nederlandske klubben Vitesse. Han returnerte til Drammen i 2015, og har altså vært i klubben i ganske nøyaktig fire år.

Pedersen har hatt gode tall for Godset, og han står med 70 mål på 135 kamper.

- Jeg har hatt to fine perioder her. Strømsgodset er jo klubben min, men nå er det riktig å avslutte og gå videre. Jeg tar med meg mange gode minner fra Marienlyst og kommer til å savne lagkamerater og de som jobber i klubben, sier Pedersen.

Denne sesongen har det ikke blitt så mye spilletid som følge av skader. Han står med fire kamper og ett mål i årets sesong av Eliteserien.

Jostein Flo, som er sportsdirektør i Godset, takker sin spiss for hans tjenester.

- Marcus har scoret viktige mål og hatt gode prestasjoner over to perioder i Strømsgodset. Vi respekterer at han nå sier opp avtalen med klubben. På vegne av SIF vil jeg takke Marcus for innsatsen og vi ønsker ham lykke til videre på veien, sier Flo til Godset sin nettside.

I tillegg til at han har 135 kamper for Strømsgodset, står han også med ni landskamper og ett mål.