ENDELIG NOE Å SMILE FOR: Marcus Pedersen scoret sitt andre mål i Barnsley-trøya i dag. Scoringen var av det lekre slaget. Foto: Anette Karlsen / NTB Scanpix
ENDELIG NOE Å SMILE FOR: Marcus Pedersen scoret sitt andre mål i Barnsley-trøya i dag. Scoringen var av det lekre slaget. Foto: Anette Karlsen / NTB ScanpixVis mer

Marcus Pedersen hamret inn volleyperle for Barnsley

På retur fra eget skudd.

(Dagbladet): Etter suksess i sommerens U21-EM, trodde Marcus Pedersen at han skulle få spille denne sesongen i Vitesse Arnhem, men landslagsspilleren ble isteden leid ut til Championship-klubben Barnsley.

Nordmannen hadde bare scoret et mål - mot Huddersfield - før i dag, men i ettermiddag noterte spissen seg på scoringslista for Barnsley igjen.

Og goalen var av det lekre slaget.

Volleygoal I møtet med Yorkshire-nabo Sheffield Wednesday klinte Pedersen først til fra distanse. Ballen smalt i stolpen bak Chris Kirkland i Wednesday-målet.

Kula før rett ut til en Barnsley-spiller som fikk dyttet den fram til Pedersen, som på forsøk to klinket til på volley. Ballen føk inn i nettaket bak en fortumlet Kirkland.

Scoringen, som kom allerede etter et drøyt kvarter på Oakwell stadium, var imidlertid ikke dagens eneste.

Sliter i bunnen Etter en snau time utliknet nemlig Matty Fryatt for Wednesday. 1-1 ble også sluttresultatet.

- Det var et klassisk derby med mange dueller. Mye løping og mye nesten, men vi er på rett vei. Jeg begynner å komme meg i litt bedre form igjen etter skaden og er fornøyd. Det var en god lørdag, sier Marcus Pedersen til tv2.no, som også har video av målet.

Med uavgjort i dag er Barnsley fortsatt nest sist i The Championship. Motstander Wednesday er aller sist. De blåhvite har åtte uavgjort på de tolv første kampene i serien.