FEM FULLTREFFERE: Marcus Pedersen har fem mål på ni seriekamper denne sesongen. Foto: Marit Hommedal / SCANPIX
FEM FULLTREFFERE: Marcus Pedersen har fem mål på ni seriekamper denne sesongen. Foto: Marit Hommedal / SCANPIXVis mer

Marcus Pedersen koblet til Newcastle

- Naturlig, mener Jostein Flo.

|||• Direkte 18.00: Følg 10. runde i Tippeligaen

(Dagbladet): Marcus Pedersen fortsetter å imponere i Strømsgodset, og med sine fem scoringer har han vært en viktig bidragsyter til drammensernes 4. plass så langt.

Og som alle andre suksessfulle spillere blir han koblet til utlandet.

Ifølge Newcastle Chronicle følger sebrastripene fra nordøst i England Godset-spilleren tett, selv om manager Chris Hughton har sagt at han ønsker å satse videre på gutta som sikret opprykket.

Newcastle må nok uansett skaffe seg noen forsterkninger, om de skal klare å hevde seg i Premier League.

Strømsgodsets sportsdirektør, Jostein Flo, sier at de ikke har fått noen henvendelse fra Newcastle - men han er ikke overrasket om engelskmennene er interessert.

- Vi har et ungt lag som i øyeblikket hevder seg på øvre halvdel i Tippeligaen. Da er det bare å lene seg tilbake å registrere at utenlandske speidere følger med spillerne våre - det er helt naturlig. Men veien fra å bli linket til en storklubb til at det faktisk skjer noe er lang. Foreløpig tar jeg dette med stor ro, sier Flo til Drammens Tidende.

Ifølge klubbens hjemmeside var representanter fra Blackburn, Celtic, Fulham, Borussia Mönchengladbach, Hamburg, Bolton, Auxerre, Sunderland og svenske Häcken til stede da Strømsgodset slo Vålerenga på lørdag.

Også Branns Erik Huseklepp har blitt koblet til Newcastle denne sesongen.

PS! Strømsgodset møter Odd hjemme på Marienlyst i kveld.