Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Marcus Pedersen må kneopereres

Arnhem-spiss skadd i treningskamp.

OMFANG UVISST: Marcus Pedersen pådro seg en ny skade lørdag, og det er allerede slått fast at det må gjøres inngrep i kneet. Foto: EPA/PAUL VREEKER
OMFANG UVISST: Marcus Pedersen pådro seg en ny skade lørdag, og det er allerede slått fast at det må gjøres inngrep i kneet. Foto: EPA/PAUL VREEKER Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Marcus Pedersen fikk deler av forrige sesong ødelagt av skader.

Nå er 21-åringen ute igjen, med en ny kneskade, melder Vitesse Arnhems hjemmeside.

Den tidligere Strømsgodset-spissen måtte gå av etter en halvtime i lørdagens seier mot FC Oss. I går ble kneet undersøkt og resultatet var ikke oppløftende.

Ifølge klubben blir omfanget av Pedersens skade først kjent når legene går inn i nordmannens kne seinere denne uka. Ifølge Voetbal International er nordmannen helt sikkert ute i mange uker.

U21-landslagsspissen ble meniskoperert i april og mistet resten av sesongen. Totalt notert han 15 kamper og seks mål for de gulsvarte i debutsesongen.

I mai fastslo 21-åringen at han blir i Arnhem en ny sesong, fordi han fikk signaler om at laget skal spille med to spisser framover.

- Jeg ser muligheter i Vitesse. Tilbakemeldingene er at jeg skal satses på, sa Pedersen.

PS! U21-landslagskollega Abdisalam Ibrahim er på vei fra Manchester City til den nederlandske klubben Nec Nijmegen. Ifølge Necs hjemmeside skal 20-åringen prøve seg på trening, for å se om et utlån gavner begge klubber. Midtbanespilleren var forrige sesong leid ut til Scunthorpe i engelske The Championship.