Marcus Pedersen takket nei til flere Premier League-klubber

- Det var ikke aktuelt.

 GOD STEMNING:  Marcus Pedersen trives på landslagssamling med Norge. Her sammen med Joshua King. Foto: Benjamin A. Ward / Dagbladet
GOD STEMNING: Marcus Pedersen trives på landslagssamling med Norge. Her sammen med Joshua King. Foto: Benjamin A. Ward / DagbladetVis mer

• Følg Norge - Kypros i fotballstudioet fra  klokka 19.00

(Dagbladet): Norge møter Kypros i VM-kvalifiseringen klokka sju i kveld. Bare seier er godt nok. Marcus Pedersen har vist gryende form de siste ukene, og kunne ha vært mannen som gjorde Norges VM-kvalifisering spennende.

Men Hamar-gutten er småskadet, og er ikke aktuell før i tirsdagens kamp mot Sveits på Ullevaal.

For Pedersen var det en tøff sommer. Han ble ikke satset på i Vitesse, og turen gikk til Barnsley på nivå to i England. Der skal han være på lån hele sesongen.

Til Hamar Arbeiderblad røper Pedersen at historien kunne ha vært annerledes. 23-åringen hadde to tilbud fra Premier League-klubbene Sunderland og Crystal Palce , men valgte å takke nei.

- Det var mye fram og tilbake med de klubbene. Jeg følte det ble for usikkert. Derfor sa vi til slutt at det ikke var aktuelt. Nå har jeg fått en god start i Barnsley. Jeg er ute etter å skaffe meg et navn først denne sesongen, så får målet være å ta et steg opp i Premier League neste sesong, sier Pedersen ti Hamar Arbeiderblad.

23-åringen har allerede imponert i sin nye klubb. Forrige helg scoret han et vanvittig mål da Barnsley slo Huddersfield.