Eliteserien: Strømsgodset-Kristiansund

Marcus Pedersens vilje var det beste blant mye godt på en ekstremt viktig kveld i Drammen

Strømsgodsets høyeste nivå holder høy norsk standard. Når frykten for å tape forsvinner vil ingen lenger mase om 4-3-3 i Drammen.

ENDELIG MÅLSCORER IGJEN: 3-0 scoringa var viktig, ikke minst for Marcus Pedersen som jublet hemningsløst, men viktgists var likevel alt det andre han gjorde for laget. Veldig mye tyder på at Godset-spissen er på vei tilbake fra måltørka. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
ENDELIG MÅLSCORER IGJEN: 3-0 scoringa var viktig, ikke minst for Marcus Pedersen som jublet hemningsløst, men viktgists var likevel alt det andre han gjorde for laget. Veldig mye tyder på at Godset-spissen er på vei tilbake fra måltørka. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Strømsgodset-Kristiansund 4-2 (4-0)

DRAMMEN (Dagbladet): Først var de lysende, så ble de slurvete og da Kristiansund reduserte til 4–1 på sin første målsjanse (62), ble de redde for å tape. Det første var drømmen, det andre en gjenganger og det tredje en naturlig konsekvens av en dårlig vårsesong og en skremmende tabellposisjon. Hvilket betyr at Strømsgodset ikke er blitt et solid fotballag selv om de leverte årsbeste før pause.

De er bare blitt veldig mye lettere til sinns.

DA GODSET ENDELIG ble gode ble de veldig gode og leverte en førsteomgang fra den øverste skuffen. Det var en prestasjon som gir håp, som forteller hvilke ferdigheter laget besitter og som inntil videre tar bort det verste trøkket. For selv om tabellposisjonen fortsatt ikke er mye å glede seg over inneholdt kampen mot Kristiansund en rekke elementer som gjør Godset til et lag å tro på.

Det er det som betyr noe.

1-0 PÅ DEN første sjansen tidlig i kampen hjelper alle fotballag i trøbbel. 2–0 på den andre når kvarteret er spilt ga Strømsgodset den roen laget har savnet i hele år. Og når Marcus Pedersen – som ikke har scoret siden serieåpningen 2. april – behersket, kontrollert og selvsikkert bredsider inn 3–0 fra pluss tjue meter et par minutter etter det er plutselig alle de offensive, for ikke å snakke om de mentale, brikkene på plass samtidig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer