Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Marcus Sahlman blir ikke med Tromsø ned til 1. divisjon

Også andrekeeperen er innstilt på å bytte klubb.

 NEDRYKK:  Tromsø-spillerne depper etter at nedrykket fra Tippeligaen er et faktum etter kampen mot Brann. Nå vil Marcus Sahlman (bak) bort fra klubben, her med Remi Johansen. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
NEDRYKK: Tromsø-spillerne depper etter at nedrykket fra Tippeligaen er et faktum etter kampen mot Brann. Nå vil Marcus Sahlman (bak) bort fra klubben, her med Remi Johansen. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Vis mer

Tromsøs førstekeeper Marcus Sahlman (28) blir ikke med klubben ned til 1. divisjon. Det bekrefter svensken overfor NRK.

- Det ser ut som at jeg tar med meg familien fra Tromsø. Jeg satser på å finne en ny klubb. Jeg vet at det finnes interesse, men noe konkret er for tidlig å si, sier Sahlman.

Målvakten er blant Tromsøs best betalte spillere. Ifølge NRK har han en årslønn på rundt to millioner kroner. Han kom til klubben i 2009.

TIL kan også miste annenkeeper Benny Lekström. Kontrakten hans med klubben går ut etter denne sesongen. Han sier til NRK at han er innstilt på å finne seg en ny klubb.

Tromsø endte i år nest sist på tabellen og rykket ned fra eliteserien.

(NTB)