Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Maren falt i trappa - sesongen over

Maren Haugli gråt og bannet etter skader på ankel og kne.

• Sportens sprøeste skader: Skadd foran tv-en, angrepet av elg og snublet på badet

Sesongen er over for skøyteløperen Maren Haugli. Tirsdag kveld falt hun i trapp hjemme hos foreldrene og skadet både ankelen og kneet.

Avisa Hadeland skriver at hun må regne med at det tar minst tre uker å bli helt frisk igjen. Det betyr at sesongen er over for hennes del. 5000 meteren i Vikingskipet i forbindelse med verdenscuparrangementet sist helg, ble sesongavslutningen hennes.

- Jeg ble fortvilet og veldig lei meg da jeg skjønte at det ikke dreide seg om bagateller. Jeg innrømmer at det kom noen tårer tirsdag kveld, og noen stygge ord i tillegg, sier Haugli til lokalavisen.

Hun er blitt undersøkt ved Ringerike sykehus, og der ble det konstatert at hun heldigvis ikke har pådratt seg bruddskader.

- Jeg er fryktelig forslått og har vondt i store deler av kroppen, forteller Maren Haugli.

I går var hun til undersøkelse hos Olympiatoppens lege Lars Kolsrud, og der fikk hun beskjed om å glemme resten av sesongen som ikke har vært spesielt bra for hennes del.

- Det er foreløpig for tidlig å si noe sikkert om skadens omfang, men jeg har fått meg en kraftig smell som det etter all sannsynlighet tar lang tid å lege. Hvor lenge får jeg kanskje svar på tirsdag i neste uke, for da skal jeg tilbake til Kolsrud, sier Maren Haugli.

UHELDIG PÅ HJEMMEBANE: Et feilskjær ned trappen hjemme har trolig ødelagt resten av skøytesesongen for Maren Haugli. Foto: Scanpix
UHELDIG PÅ HJEMMEBANE: Et feilskjær ned trappen hjemme har trolig ødelagt resten av skøytesesongen for Maren Haugli. Foto: Scanpix Vis mer

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media