Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Maren Haugli anklager Mueller for trakassering

Skøyteforbundet har innledet personalsak.

- HAR SKVÆRET OPP: Ifølge skøyteforbundet har Maren Haugli og Peter Mueller skværet opp etter episoden i Berlin for tre uker siden. 
Foto: Stian Lysberg Solum, Scanpix
- HAR SKVÆRET OPP: Ifølge skøyteforbundet har Maren Haugli og Peter Mueller skværet opp etter episoden i Berlin for tre uker siden. Foto: Stian Lysberg Solum, Scanpix Vis mer

|||
(Dagbladet): Skøytelandslagets trener anklages for å ha trakassert Maren Haugli foran den norske troppen og flere andre av verdens fremste skøyteløpere, melder NRK.

Det var i forbindelse med verdenscupåpningen i Berlin i slutten av oktober at episoden skal ha funnet sted. Ifølge NRK skal en høyrøstet Mueller ha kommet med uttalelser som Haugli oppfattet som svært trakasserende foran andre.

Haugli skal ha funnet episoden så ubehagelig at hun har rapportert den inn til skøyteforbundet.

Skøytepresident Vibecke Sørensen bekrefter overfor NRK at forbundet har åpnet en personalsak. Noen ytterligere detaljer ønsker ikke forbundet å gi, da de anser det som en intern sak.

Verken Haugli eller Mueller ønsker å si noe mer om situasjonen, men ifølge forbundet har de to nå skværet opp.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media