HAR FÅTT TILBUD: Maren Haugli kan trene med landslaget igjen, i OL-sesongen hadde hun og broren Sverre et alternativt treningsopplegg. Foto: Heiko Junge / Scanpix
HAR FÅTT TILBUD: Maren Haugli kan trene med landslaget igjen, i OL-sesongen hadde hun og broren Sverre et alternativt treningsopplegg. Foto: Heiko Junge / ScanpixVis mer

Maren Haugli tatt ut på landslaget

Også broren er ønsket tilbake.

|||

Søskenparet Sverre og Maren Haugli tilbys plass på skøytelandslaget fra neste sesong, melder NRK.

Jevnaker-søsknene er to av fem nye løpere som kommer inn på landslaget. Dag Erik Kleven, Mari Hemmer og Espen Aarnes Hvammen har også fått tilbud.

- Vi har gitt tilbud til 15 løpere. Fem er gått ut, og fem nye er kommet inn. Det er ikke selvsagt at alle takker ja, men jeg vil jo tro at dette er noe de fleste vil være med på, sier landslagstrener Jarle Pedersen til NRK.

- Vi har fått signaler under evalueringen etter fjorårssesongen, og med bakgrunn i dette er jeg positiv. Men selvfølgelig er det en helhetsvurdering som ligger til grunn, legger Pedersen til.

Preben Kristensen og Eskil Ervik har lagt opp, mens Lars Kvaalen, Øystein Grødum og Øyvind Andreassen ikke får fortsette i forbundsgruppen. 

• Haugli-trener: - Det er ikke et prinsipp at vi skal stå utenfor

(NTB)