Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Maren Haugli utsatt for netthets

Fjernet gjestebok på egen hjemmeside.

TØFFE DAGER: Maren Haugli sa i går at hun aldri har bedt om at Peter Mueller skulle få sparken. Foto: Geir Olsen  / SCANPIX
TØFFE DAGER: Maren Haugli sa i går at hun aldri har bedt om at Peter Mueller skulle få sparken. Foto: Geir Olsen / SCANPIX Vis mer

||| (Dagbladet): Maren Haugli har i dag fjernet gjesteboka på sin hjemmeside etter en rekke stygge innlegg, skriver Ringerikes Blad.

Det siste døgnet har flere titalls personer skrevet innlegg i gjesteboka til 24-åringen. Noen støttende, men også mange preget av sjikane mot skøyteløperen, etter Peter Mueller-konflikten.

Haugli-trener Knut Andreas Ramsrud var inne på hjemmesida og leste hetsen i går kveld.

- Folk kjenner ikke fakta
- Selvfølgelig synes jeg ikke noe om det, men har du sett debattfeltene hos nettaviser så vet du hvordan folk er, sier Ramsrud til Dagbladet.

Han synes det er leit at folk gir skøyteløperen skyld for Muellers avgang.

- Folk trekker konklusjoner uten å kjenne fakta. Maren har ikke gjort noe annet enn å rapportere saken videre, sier Haugli-treneren.

Kent-Robin Johannessen drifter hjemmesida til Maren Haugli, og han bekrefter at han fikk beskjed om å ta ned gjesteboka.

- Det ble gjort på initiativ fra Maren. Det ble gjort i dag, sier Johannessen til Dagbladet.

Han henviser til Haugli for ytterligere forklaring.

Krenket av Mueller
Mueller (55) fikk i går sparken av Norges skøyteforbund etter å ha sextrakassert Maren Haugli på en middag i Berlin 31. oktober. I dag ble det kjent at treneren spurte Haugli om å utføre oralsex, i tillegg til andre grove kommentarer.

Haugli følte seg krenket av bemerkningene Mueller kom med og forrige onsdag leverte hun inn en klage på treneren.

Fredag beklaget Mueller oppførselen sin, men forbundet åpnet en personalsak mot Mueller og i går falt dommen. Amerikaneren fikk sparken fra jobben som norsk landslagstrener med umiddelbar virkning.

- Vi hadde ikke annet valg enn å heve avtalen med Peter Muellers selskap med umiddelbar virkning. Opptredenen hans er ikke forenlig med de verdier skøyteforbundet ønsker å identifisere seg med, sa skøytepresident Vibecke Sørensen.

Maren Haugli har ikke svart på Dagbladets henvendelser i dag.

FÅR SKYLDA: Maren Haugli rapporterte Peter Mueller-episoden til skøyteforbundet. Foto: Bjørn Sigurdsøn / SCANPIX
FÅR SKYLDA: Maren Haugli rapporterte Peter Mueller-episoden til skøyteforbundet. Foto: Bjørn Sigurdsøn / SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media