Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Maren Haugli viste styrke etter Mueller-bråket

Gikk sin nest raskeste 3000 meter noensinne.

IMPONERTE I CALGARY: Med tiden 4.02,07 gikk Maren Haugli sin nest raskeste 3000-meter noensinne. Det holdt til en femteplass. 
Foto: Terje Bendiksby / Scanpix
IMPONERTE I CALGARY: Med tiden 4.02,07 gikk Maren Haugli sin nest raskeste 3000-meter noensinne. Det holdt til en femteplass. Foto: Terje Bendiksby / Scanpix Vis mer

|||

Maren Haugli gikk inn til en flott femteplass på 3000 meteren i Calgary fredag. Hun kom inn til 4.02,07 - den nest raskeste tiden hennes på distansen noensinne.

Det var tyske Stephanie Beckert som vant med 3.56,80. Hun klarte å kaste seg tre hundredeler foran tsjekkiske Martina Sablikova i samløpet i det aller siste paret. Tredjeplassen gikk til Tysklands Daniela Anschütz Thomas.

- Maren gikk akkurat slik vi håpet, offensivt og bra. Det var et godt løp, det hersker det ingen tvil om. Hun holdt stilen og gikk godt på skøytene gjennom hele løpet, sa Øystein Haugen i Norges Skøyteforbund til NTB like etter at Haugli var kommet i mål.

Hun var gjennom en tung tid i Norge like før avreisen til verdenscupløpene i Canada, men det ser ikke ut som om all støyen rundt saken med den gamle treneren Peter Mueller har gått særlig inn på henne. Det har i alle fall ikke gått ut over formen.

- Maren hadde ikke noe spesielt skjema å gå etter, men det er veldig mange som er gode for tider rundt 4.03 og 4.04 på 3000 meteren, og det var selvsagt et mål for henne å komme inn foran alle dem, sa Haugen.

- Det er ingen tvil om at hun gikk et veldig bra disponert løpet, og hun holdt stilen helt til målstreken var passert, understreket sportssjefen for skøyteløperne.

Verdenscupløpene i Calgary er det første stevnet i verdenscupen med nytt trenerregime. Jarle Pedersen og Johann Olav Koss har ansvaret for løperne på OL-banen fra 1988.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media