<strong>SKADET:</strong> Cristiano Ronaldo skadet seg tidlig i EM-finalen mot Frankrike og ble båret ut av stadion. Finalen er over for Portugals største stjerne. Foto: REUTERS/Carl Recine
Livepic
SKADET: Cristiano Ronaldo skadet seg tidlig i EM-finalen mot Frankrike og ble båret ut av stadion. Finalen er over for Portugals største stjerne. Foto: REUTERS/Carl Recine Livepic Vis mer

Mareritt for gråtende Ronaldo. Kastet kapteinsbindet i bakken i fortvilelse: - Et djevelsk spill. Så urettferdig

EM-finalen er allerede over for Portugal-stjerna.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Denne saken ble publisert underveis i finalen. Les hvordan EM-finalen artet seg her.

(Dagbladet): Tolv år etter at Cristiano Ronaldo gråt etter den tapte EM-finalen mot Hellas på hjemmebane, forsøker Portugal å snyte Frankrike for EM-tittelen på deres hjemmebane.

Denne EM-finalen, som fortsatt pågår, endte imidlertid i et mareritt for Ronaldo. Allerede etter ni minutter ble han taklet av Dimitri Payet og gikk i bakken. Ronaldo vred seg i smerter og måtte få behandling.

<strong>BYTTET UT:</strong> Cristiano Ronaldo ble båret ut av banen. Finalen er over for stjernespilleren. Foto: &nbsp;REUTERS/John Sibley
Livepic
BYTTET UT: Cristiano Ronaldo ble båret ut av banen. Finalen er over for stjernespilleren. Foto:  REUTERS/John Sibley Livepic Vis mer

Real Madrid-stjerna kom inn igjen på arenaen, men klarte ikke å riste av seg smertene. Etter 16 minutter satte han seg ned midt på Stade de France. Tårene trillet. Var finaledrømmen knust omtrent før den var i gang?

Ronaldo fortvilte, mens en møll landet like under øyekroken, hvor en tåre trillet. Etter hvert kom spillerne, både de portugisiske og franske, bort for å sjekke hvordan det gikk.

- Så urettferdig. Så, så urettferdig

Svaret var negativt: Det gikk ikke bra.

- Fotball kan være et djevelsk spill. Så urettferdig. Så, så urettferdig. Denne finalen fortjener å ha med Ronaldo hele veien. Trist øyeblikk for alle fotballelskere, skriver den spanske journalisten Guillem Balagué, som har skrevet biografien om Ronaldo, på Twitter.

Men EMs største kom seg på beina igjen og inn på banen. Det varte imidlertid ikke lenge. Etter 23 minutter var det slutt. Ronaldo kastet kapteinsbindet i bakken i ren frustrasjon. Nye tårer kom.

Real Madrid-stjerna måtte ut på båren. Finalen er over for Ronaldo. Drømmen er knust, selv om finalen fortsatt pågår. Men EM-finalen er en stor attraksjon fattigere.

Bale: - Forferdelig å se

- Hva er det med Ronaldo-er og store finaler i Paris. For en nedtur, skriver Gary Lineker på Twitter.

- Det er en gedigen nedtur at Ronaldo måtte forlate banen. Du vil se den beste spilleren på banen i EM-finalen, supplerer Rio Ferdinand.

Lagkompis i Real Madrid, Gareth Bale, følger opp med følgende melding:

- Forferdelig å se Ronaldo forlate banen på den måten. Jeg håper ingenting er galt, skriver Wales-helten.

<strong>TÅRER:</strong> Akkurat som i EM-finalen i 2004, måtte Cristiano Ronaldo ta til tårene. Foto: REUTERS/Carl Recine
Livepic
TÅRER: Akkurat som i EM-finalen i 2004, måtte Cristiano Ronaldo ta til tårene. Foto: REUTERS/Carl Recine Livepic Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer