Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mareritt for Grodås

Borussia Mönchengladbach- Schalke 3-0. To minutter tok det før Frode Grodås slapp inn sitt første bundesligamål for Schalke. Men landslagskeeperen vår lastes ikke for gårsdagens stortap.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Den nye norske landslagskeeperen Grodås fikk ikke mye av hjelp av måten Olaf Thon organiserte forsvaret på, skriver avisa Bild i sin internettutgave. Schalke-treneren Huub Stevens trakk ikke fram noen enkeltspillere som han syntes sviktet. Og han syntes laget var bedre enn resultatet tilsier.

Drakt nummer 13

- 0-3 beskriver ikke kampen. Vi tapte ikke andre omgang, men de første 20 minuttene, sier Schalke-treneren.

Og de 20 første minuttene var travle for Grodås - som har uheldige nummer 13 som draktnummer. Først headet Toni Polster hjemmelaget i ledelse etter to minutter på et innlegg fra Jørgen Petterson. Snaut åtte minutter seinere scoret svensken selv, og tok mye av spenningen ut av kampen.

Får ikke skylda

Men nordmannen kunne ikke gjøre noe med baklengsmålene. Og når spissene misbruker flere opplagte sjanser og er uheldige med to tverrliggertreff, får i hvert fall ikke Grodås skylda for stortapet i dagens tyske aviser.

- Vi er heldige som tar ledelsen så fort. Utover i kampen har vi kontroll selv om Schalke trykker på, konkluderer Mönchengladbachs trener Friedel Rausch.

  • I dag møter Kjetil Rekdals Hertha Berlin Håvard Flos Werder Bremen i Bundesliga.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!