Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mareritt for Myhre og Everton

Tottenham- Everton 4-1. Bildet lyver ikke: Thomas Myhre og Everton ble lilleputter på White Hart Lane. Fire baklengs er sesongverste for nordmannen.


YDMYKET: Everton og Thomas Myhre var sjanseløse mot Tottenham. Her får nordmannen en hjelpende hånd.

Det ble en kjedelig avslutning på Premier League-året for Everton-keeperen. 2. juledag holdt Thomas nullen for tiende gang denne sesongen. Det er best i Premier League!

Men i går gikk alt galt for keeper-Thomas.

Chris Armstrong sto nærmest alene for ydmykelsen med hattrick på under 20 minutter. Men både Armstrongs første og andre burde aldri stått i historiebøkene - ifølge Everton-familien.

- Det første målet var helt klart hands. Derfor nølte Thomas med å gå etter ballen, sier Everton-manageren Walter Smith.

Vendepunkt

Målet var vendepunktet i kampen. Bare tretten minutter seinere var samme Armstrong frampå igjen. Også denne gangen kom de svartkledde i Everton-fokus.

Offside, mente Thomas. Og stormet bort til linjemannen for å klage.

For utblåsingen fikk den norske keeperen tilsnakk av dommer Graham Poll.

Vanskelig jobb

Frustrasjonen er forståelig. Laget har slitt i hele år med å score mål. I går hadde også forsvaret en særdeles dårlig dag på jobben. Og da er det ikke lett å være mannen som skal redde stumpene - og sikre ny Premier League-kontrakt.

- Vi mistet helt disiplinen i forsvaret da vi var nødt til å gå framover. Vi ble hardt straffet, men vi har bare oss sjøl å skylde på, sier manager Smith.

  • Les Ferdinand fikk gult kort etter å ha plantet en albue i ansiktet til Thomas Myhre.
  • Bare en gang tidligere i sesongen har Myhre sluppet inn fire mål - hjemme mot Manchester United i oktober.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling