Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mareritt for VIF: To spillere hentet med ambulanse

Vålerenga-duoen Jonatan Tollås Nation og Felipe Carvalho kolliderte med hverandre i starten av treningskampen mot Tromsø. Begge måtte hentes av ambulanse.

SKADET: Jonatan Tollås Nation. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
SKADET: Jonatan Tollås Nation. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(NTB/Dagbladet): Det ble en dramatisk start på oppgjøret i spanske Marbella. Etter få minutter ble både Tollås Nation og Carvalho liggende.

Carvalho ble umiddelbart sendt med ambulanse etter å ha pådratt seg et stygt kutt i hodet, mens Tollås Nation ble hentet en halvtime etter. Vålerengas sportssjef Jørgen Ingebrigtsen sier følgende om skadene til Dagbladet:

- Begge to har fått et kutt i hodet. De blir undersøkt på sykehuset, og vi kommer med mer informasjon på våre hjemmesider når vi vet noe mer.

«Spillerne deler rom på sykehuset, og med seg har de Mette Rosseland fra støtteapparatet. De ligger til observasjon og kan muligens få reise hjem til hotellet i kveld, men dette avgjør legene i løpet av de neste timene», heter det videre i en påfølgende pressemelding.

Preget Deila

Den Nettavisen -sendte kampen i Marbella endte 3-0 til Tromsø. Lasse Nilsen sendte TIL opp i både 1-0 og 2-0 før pause, før Slobodan Vuk fastsatte sluttresultatet til 3-0 på tampen.

Vålerenga-trener Ronny Deila var preget etter kampslutt.

- Det var en tøff situasjon, noe av det verste jeg har sett på en fotballbane. Jeg håper bare det går bra. Jeg klarer ikke prate så mye om kampen akkurat nå, sa Deila til Nettavisen.

Kom fra storklubb

Der Tollås Nation har vært viktig for Vålerenga etter at han ankom i 2015, kom den 24 år gamle urugayaneren Carvalho til klubben denne vinteren.

Dette etter en periode i den svenske toppklubben Malmö.

I desember understreket Vålerenga at de var svært fornøyde med signeringen.

- Vi har signert en spiller med et veldig stort potensial som vi gleder oss til å få inn i gruppa. Vi ser frem til å være med å utvikle han videre slik at han kan få oppfylt drømmen om å ta steget ut i Europa, sa sportssjef Ingebrigtsen den gangen, ifølge Vålerengas egne nettsider.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!