Marerittdebut for Ronaldinho

Misset på straffe.

PÅ PLASS I MEXICO:  Ronaldinho. FOTO: NTB SCANPIX
PÅ PLASS I MEXICO: Ronaldinho. FOTO: NTB SCANPIXVis mer

Den brasilianske fotballegenden Ronaldinho misset straffe og fikk en elendig start på karrieren i sin nye mexicanske klubb Querétaro.

Mindre enn to uker etter at 34-åringen signerte for klubben hadde fansen møtt opp i hopetall for å se den brasilianske stjernen i aksjon i sin første hjemmekamp. De aller fleste gikk skuffet hjem.

Bortelaget Tigres tok nemlig ledelsen allerede etter ni minutter ved den tidligere amerikanske landslagsspissen Hérculez Gómez. Drøyt kvarteret ut i annen omgang fikk Ronaldinho sjansen til å utligne fra straffemerket, men ballen suste over mål.

Dermed måtte den tidligere Barcelona- og Paris Saint-Germain-spilleren tåle å få en syndebukkrolle i sin aller første kamp for Querétaro.

34-åringen, som vant VM-gull med Brasil i 2002, ble hentet til mexicansk fotball etter at han i juli avsluttet kontrakten med Atlético Mineiro i hjemlandet.

Ronaldinho ble møtt med store forventninger i Mexico, men en lokalpolitiker skapte nylig furore da han kalte brasilianeren «ape» på sin Facebook-side.

Årsaken til utbruddet var at politikeren ble sittende fast i trafikken som følge av at Ronaldinho ble presentert som Querétaro-spiller. (NTB)