Marerittet fortsetter for Elofsson

Per Elofsson reiste hjem fra det svenske skilandslagets treningsleir.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

28-åringen har slitt helt siden OL i Salt Lake City, og stilte ikke til start i et eneste renn i hele fjorårssesongen. Foran årets sesong valgte han å gjøre et nytt forsøk på å redde karrieren under den nye svenske hovedtreneren Inge Bråthen.

Det har ikke gått så bra som hovedpersonen hadde håpet. Ifølge Aftonbladet kan Elofsson allerede i neste uke komme til offentliggjøre at karrieren er over.

– Den siste måneden har det ikke skjedd noen ting. Så fort jeg prøver å belaste kroppen litt hardere, blir jeg forkjølet, sier Elofsson til avisen.

Han er ikke spesielt optimistisk med tanke på fremtiden. Målet har hele tiden vært vinterens OL i Torino.

– Jeg forsøker hele tiden å komme forbi denne proppen som sitter i øyeblikket, og har prøvd alle knep: treningsmetoder, kosthold og alt mulig. Det vil bare ikke løsne, sier Elofsson.

(ANB)

SLUTT? Per Olofssons (i midten) karriere kan være over, skriver Aftonbladet. Foto: Dylan Martinez/Reuters/Scanpix
SLUTT? Per Olofssons (i midten) karriere kan være over, skriver Aftonbladet. Foto: Dylan Martinez/Reuters/Scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer