Marerittet fortsetter for Molde

SKIEN (Dagbladet): Odd - Molde 2-1. Moldes mareritt fortsetter. Etter bare to minutter lå ballen bak Morten Bakke etter en elegant utført halv-brasse av banens minstemann, Espen Hoff (172 cm).

- Jeg blir ertet for å være så liten, så jeg hadde nesten håpet å score med hodet. Men halv-brassen satt bra nok! sier en overlykkelig Espen Hoff. Kampen var snaue to minutter gammel da praktscoringen kom - og psyket ut et Molde-lag som famlet - tydelig preget av siste ukes problemer.

- Molde har ikke hatt det lett siste tida. De vet også at vi er gode på hjemmebane, og med den tidlige scoringen mot seg fikk de problemer, sier Odds minstemann - som var størst i åpningsminuttene.

Mens Espen Hoff og Odd-spillerne nøt seieren ute på grassmatta etter kampen, forsvant Molde-laget fort i garderoben.

Siste ukes mareritt ble ikke vendt til glede. Ingen ville legge skylda på lagets puslete spill på all kritikken og oppstyret etter den famøse taklingen til Odd Inge Olsen i forrige uke.

Umulig å svare!

- Det er umulig å svare på! sa en skuffet Molde-trener Gunder Bengtsson på Dagbladets spørsmål om tapet kan forklares med stormen rundt klubben den siste uka. Han måtte bare konstatere at motgangen ikke har snudd.

- Vi hadde planlagt å spille som tidligere, men det ble bare ikke slik. Odd fikk styre og stelle som de ville, spesielt i første halvlek, sier Bengtsson.

Allerede nå kan det virke som Molde har gitt opp kampen om gullet i Eliteserien.

- Femti ganger i år har jeg svart på om vi kan slå Rosenborg. Jeg kan bare gjenta at vårt mål er å få en bedre plassering enn i fjor! Jeg er lei av å snakke om mulighetene for å vinne ligaen, tordnet Gunder Bengtsson.

Han står fast på at en kneskade og ikke motgangen er hovedgrunnen til at Odd Inge Olsen ikke spilte. Olsen var heller ikke med laget til Skien og ønsker ikke å snakke med pressen.

Neste kamp blir heller ikke Karl Oskar Fjørtoft å finne på banen etter at han i går pådro seg et nytt gult kort.

Hjemmelag

- Vi kan slå hvem som helst på hjemmebane.

Det har vært Odd-lagets slagord både i fjorårets og årets sesong. Molde har aldri reist fra Falkum stadion med poeng. I går virket det ikke som spillerne ville det heller.

- Vi har ikke akkurat hatt flaks i de siste kampene. Det var ekstra herlig å få en slik pangstart. Jeg hadde ikke engang drømt om dette på forhånd, sa en hoppende glad Espen Hoff. Nå regner han med at høyden hans over gressmatta ikke blir noe tema lenger.