Marerittet fortsetter for Molde

SKIEN (Dagbladet): Odd - Molde 2-1. Moldes mareritt fortsetter. Etter bare to minutter lå ballen bak Morten Bakke etter en elegant utført halv-brasse av banens minstemann, Espen Hoff (172 cm).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg blir ertet for å være så liten, så jeg hadde nesten håpet å score med hodet. Men halv-brassen satt bra nok! sier en overlykkelig Espen Hoff. Kampen var snaue to minutter gammel da praktscoringen kom - og psyket ut et Molde-lag som famlet - tydelig preget av siste ukes problemer.

- Molde har ikke hatt det lett siste tida. De vet også at vi er gode på hjemmebane, og med den tidlige scoringen mot seg fikk de problemer, sier Odds minstemann - som var størst i åpningsminuttene.

Mens Espen Hoff og Odd-spillerne nøt seieren ute på grassmatta etter kampen, forsvant Molde-laget fort i garderoben.

Siste ukes mareritt ble ikke vendt til glede. Ingen ville legge skylda på lagets puslete spill på all kritikken og oppstyret etter den famøse taklingen til Odd Inge Olsen i forrige uke.

Umulig å svare!

- Det er umulig å svare på! sa en skuffet Molde-trener Gunder Bengtsson på Dagbladets spørsmål om tapet kan forklares med stormen rundt klubben den siste uka. Han måtte bare konstatere at motgangen ikke har snudd.

- Vi hadde planlagt å spille som tidligere, men det ble bare ikke slik. Odd fikk styre og stelle som de ville, spesielt i første halvlek, sier Bengtsson.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer