Marerittet fortsetter for svenskens gullhåp: - Han kan ikke trene engang

Forkjølet.

SJUK: Johan Olsson sliter med å få trent nok før VM på hjemmebane. En forkjølelse holder ham borte fra løypene. Foto: Maja Suslin / TT / NTB Scanpix
SJUK: Johan Olsson sliter med å få trent nok før VM på hjemmebane. En forkjølelse holder ham borte fra løypene. Foto: Maja Suslin / TT / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Langrennsesongen så langt har handlet om én eneste ting. Norsk Dominans.

Svenskene, som var på topp under OL i Sotsji i februar, har slitt voldsomt med å finne formen, og nå går også det utenomsportslige mot våre nærmeste naboer i øst.

Forkjølet Johan Olsson, kanskje svenskenes største gullhåp i Falun om et par måneder sliter nemlig med å kvitte seg med en forkjølelse. Så ille er det at han ikke får trent i det hele tatt. Det skriver den svenske avisa Expressen.

- Han er fortsatt forkjølet, og det blir ikke bedre. Johan kan ikke engang trene sånn som det er nå. Det er ikke foretatt noen medisinske prøver ennå, men legen vår skal ta kontakt med Johan senere i dag så får vi se hva som skjer, sier landslagstrener Rikard Grip.

Olsson har allerede gått glipp av verdenscuprennene på Lillehammer og i Davos. Nå kan også Tour de Ski stå i fare.

- Det er for tidlig å si noe sikkert om det, sier Grip.

Medaljehøst Olsson står med to olympiske gullmedaljer da han var med på det svenske herrelaget som tok seieren både i Vancouver og i Sotsji.

Han fikk også med seg en individuell sølvmedalje fra Russland da han kun måtte se seg slått suveren Dario Cologna på 15 kilometer klassisk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer