Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Marerittet som kan vente Solskjær

LONDON(Dagbladet): Tottenham- Sheffield Wednesday 0- 3. Ole Gunnar Solskjær kan ikke aleine redde Tottenham. I går ble laget ydmyket på hjemmebane, og fansen forlangte klubbdirektør Alan Sugars «hode på et fat». - Det er mange gode spillere i Tottenham, så de blir nok bedre, sier Petter Rudi.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ole Gunnar Solskjær var også i London, men var med Manchester Uniteds tropp til bortekampen mot West Ham.

Solskjærs agent, Rune Hauge, var derimot til stede på White Hart Lane, og møtte i går kveld Tottenhams ledelse.

Tottenham håper å møte Ole Gunnar på mandag, og da kan Ole Gunnars framtid bli avgjort. Tottenham og Manchester United er enige om overgangsprisen, og det er bare Ole Gunnar som kan blokkere overgangen.

- Jeg snakket med Ole Gunnar i dag tidlig, men jeg vil ikke si noe om hans følelser. Dette livet er kanskje slik at han ender opp i Tottenham, sier Petter Rudi til Dagbladet.

Gode venner

Petter og Ole Gunnar er gode venner, og utgjorde et radarpar i Molde. - Tottenham var fryktelig dårlige?

- Tottenham er heldigvis ikke mitt problem, men klubben har mange gode spillere i troppen, så ting blir nok bedre etter hvert, sier Petter Rudi.

Svært presset

Tottenham åpnet kampen bra, men falt fullstendig sammen da Sheffield Wednesday scoret. Petter Rudi og co fikk store rom på midtbanen, og scoret ytterligere to mål på dødballsituasjoner.

Tottenhams manager Christian Gross er utrolig presset etter en katastrofal start på sesongen, og var direkte vanskelig da han møtte Dagbladet.

- Solskjær er en god avslutter, og en kvalitetsspiller. Han vil kunne gjøre en svært god jobb for oss. Men jeg har sagt det tidligere, og gjentar det: Vi trenger flere kvalitetsspillere for å bli et topplag, sier Christian Gross.
Manageren sier at de nærmeste dagene vil avgjøre om Solskjær kommer til klubben. Han vil ikke si noe om hvor forhandlingene nå står.

Steffen Iversen var fortvilet etter kampen, og legger ikke skjul på at det er tunge dager i klubben for tida.

- Vi spilte elendig, og slik vi fungerer nå er vi kanskje ikke attraktive nok for ønskede spillere. Men det kan bare gå en vei: Vi kan bare bli bedre, sier Steffen Iversen til Dagbladet.

- Du forstår fansen som demonstrerer og forlanger å få klubben sin tilbake?

- Jeg skjønner at supporterne er fortvilte. Vi var dårlige i fjor, og har startet katastrofalt, sier Iversen, som håper å være spilleklar i løpet av en måneds tid.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!