Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Marerittrening for Glimt

Spillerne falt som fluer.

Bodø/Glimts onsdagstrening ga mer hodepine enn vanlig. Tre spillere ble skadet, Jan-Derek Sørensen er ute i fire uker.

Dermed gikk det meste galt på treningen. Først måtte Thiago Martins og Mounir Hamoud til sykehus etter å ha skallet sammen. De måtte begge sy i hodet.

Det skal imidlertid ikke være alvorlige skader på duoen.

- Jeg spiller mot HamKam (serieåpningen). Det som skjedde mellom Mounir og meg er sånn som hender i fotball, sier Martins til an.no.

Men fire minutter etter hodesmellen fikk Glimt-trener Kåre Ingebrigtsen enda dårligere nyheter. Jan-Derek Sørensen pådro seg strekk i høyre lår, og mister seriestarten.

- Han er mest sannsynlig ute i fire uker, sier Ingebrigtsen.

- Det var dette som ikke skulle skje. Det er så jævlig unødvendig. Jeg har maks fart framover, men bråstopper for å ta et hælspark, og da smeller det, sier Sørensen.

Bodø/Glimt spiller sin første eliteseriekamp for året mot HamKam søndag.

NED FOR TELLING: Både Thiago Martins og Mounir Hamoud måtte sy i hodet etter å ha skallet sammen på trening. Så fikk Jan Derek Sørensen strekk. Foto: SCANPIX
NED FOR TELLING: Både Thiago Martins og Mounir Hamoud måtte sy i hodet etter å ha skallet sammen på trening. Så fikk Jan Derek Sørensen strekk. Foto: SCANPIX Vis mer

 
(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media