SKUFFET: Suzann Pettersen hadde en dårlig dag på jobben lørdag og forsvant ut av tetstriden i Texas Shootout like fort som hun hadde spilt seg inn i den.
 Foto:&nbsp;<span style="background-color: inherit;">Darren Carroll/Getty Images/AFP</span>
SKUFFET: Suzann Pettersen hadde en dårlig dag på jobben lørdag og forsvant ut av tetstriden i Texas Shootout like fort som hun hadde spilt seg inn i den. Foto: Darren Carroll/Getty Images/AFPVis mer

Golf:

Marerittrunde ødela for Tutta i Texas

Startet bra.

Suzann Pettersen hadde en dårlig dag på jobben lørdag og forsvant ut av tetstriden i Texas Shootout like fort som hun hadde spilt seg inn i den.

En knallsterk 65-runde fredag sendte henne forbi 29 spillere til tredjeplass, men lørdag trengte hun 78 slag for å ta seg rundt banen i Irving. Dermed falt hun til delt 17.-plass åtte slag bak lederen.

Det ble ikke en eneste birdie på den norske golfstjernen lørdag. Derimot ble det bogey på 4, 5, 9., 13. og 18. hull i tillegg til en dobbeltbogey på 15. hull.

En runde sju slag over par ødela i praksis alle hennes seierssjanser, selv om også andre spillere slet under de rådende forholdene og det var få runder på 60-tallet.

Haru Nomura fra Japan leder turneringen to slag foran trioen Seong Eun-jeong, Cristie Kerr og Park In-bee.

(NTB)