ELSKER Å SPILLE MOT VILLA: Wayne Rooney har scoret 12 mål mot Aston Villa. Det er mer enn mot noen annet lag i England for angriperen. Foto: REUTERS/PHILNOBLE/NTB Scanpix
ELSKER Å SPILLE MOT VILLA: Wayne Rooney har scoret 12 mål mot Aston Villa. Det er mer enn mot noen annet lag i England for angriperen. Foto: REUTERS/PHILNOBLE/NTB ScanpixVis mer

Marerittstart ble snudd til glede for Moyes og United

Rooney ustoppelig som vanlig mot Aston Villa.

Manchester United - Aston Villa 4-1 (2-1)

(Dagbladet): Før kampen ble United-manager David Moyes møtt med et banner som ba klubben sparke skotten. Med påskriften «Wrong one - Moyes out», sirklet et fly over Old Trafford i rundt ti minutter i starten av kampen.

- For å være ærlig så brydde vi oss ikke om det. Vi vet at manageren har støtte fra spillerne og fansen. Det betyr ikke noe hva som blir sagt andre steder, sier Rooney om banneret ifølge BBC.

Og vondt skulle fort bli til verre for Moyes.

Etter snaut tolv minutter felte Rafael Villa-angriper Agbonlahor like utenfor 16-meteren. Ashley Westwood svarte med å sende frisparket i en vakker bue over muren og forbi David de Gea i United-buret. En pangstart for bortelaget, en kalddusj for Manchester United.

Rooney snudde Aston Villa hadde bare vunnet én av de siste 39 kampene mot Manchester United, og skulle få slite i dag også.

Wayne Rooney trives ekstra godt mot Aston Villa, og hadde scoret ti ganger mot Birmingham-klubben før kveldens oppgjør. Det var derfor ikke unaturlig at det var han som scoret utlikningen åtte minutter etter scoringen til bortelaget.

0-1: Aston Villas Ashley Westwood sender ballen i mål. Foto:REUTERS/PHILNOBLE/NTB Scanpix
0-1: Aston Villas Ashley Westwood sender ballen i mål. Foto:REUTERS/PHILNOBLE/NTB Scanpix Vis mer

Shinji Kagawa fikk muligheten fra start i dag, og var mannen som prikket inn innlegget på Wayne Rooney som stanget inn utlikningen. Angriperen fikk stå helt alene, og sendte ballen i nettet ved stolperota.

Like før hvilen fikk Rooney muligheten til å snu kampen da Juan Mata ble tatt i boksen. Fra krittmerket gjorde han ingen feil, og hamret ballen i høyre hjørne for seg selv på nydelig vis.

Det var hans 12. mål mot Aston Villa, mer enn mot noen annen klubb i England for Rooney.

2-1: Wayne Rooney snudde kampen med to scoringer. Foto: AFP PHOTO / ANDREW YATES / NTB Scanpix
2-1: Wayne Rooney snudde kampen med to scoringer. Foto: AFP PHOTO / ANDREW YATES / NTB Scanpix Vis mer

- Det var en stor kamp etter tapet i midtuken. Vi visste at vi måtte svare og vise hvilket godt lag vi er. Det var vanskelig etter en treg start, men vi reiste oss og det var en god seier, sier Rooney ifølge BBC.

Scoret sitt første Juan Mata tegnet seg endelig på scoringslista for de røde etter overgangen fra Chelsea. Etter litt klabb og babb i feltet kunne han hamre ballen ned i hjørnet fra rundt ti meter.

Christian Benteke hadde noen store muligheter til å utlikne før Mata scoret, men bommet på ballen i en meget god posisjon ved den ene anledningen.

Like fø slutt fastsatte Javier Hernandez sluttresultatet til 4-1 etter et vakkert United-angrep. Adnan Januzaj kom seg rundt på kanten og sendte ballen inn i boksen til spissen som scoret sikkert.

3-1: Juan Mata scoret sitt første mål for klubben. Foto: AP Photo/Jon Super/NTB Scanpix
3-1: Juan Mata scoret sitt første mål for klubben. Foto: AP Photo/Jon Super/NTB Scanpix Vis mer

Seieren var Manchester Uniteds første på over to måneder i ligaen.