Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Marerittstart for Gary Neville som Valencia-manager

Tapte hjemme mot Lyon.

TØFF START: Gary Neville hadde sin første dag på jobb i kveld. Det endte med tap. Foto: EPA/KAI FOERSTERLING/NTB Scanpix
TØFF START: Gary Neville hadde sin første dag på jobb i kveld. Det endte med tap. Foto: EPA/KAI FOERSTERLING/NTB Scanpix Vis mer

• Valencia - Lyon 0-2 (0-1)

(Dagbladet): Gary Neville hadde sin debut som manager for valencia i kveld. En debut engelskmannen mest sannsynlig ønsker å glemme så fort som mulig.

For selv om Valencia hadde et vanskelig utgangspunkt for å ta seg videre til åttedelsfinalen før kveldens kamp, var det ikke mange som trodde at det spanske laget ville gå på en smell hjemme mot franske Lyon.

Men akkurat det skjedde i kveld.

I første omgang scoret Maxwell Cornet, før Alexandre Lacazette punkterte kampen i andre omgang. Belgiske Gent slo russiske Zenit 2-1 i gruppas andre kamp, noe som betydde at Valencia ikke hadde gått videre selv med seier.

Den tidligere Manchester United-spilleren Gary Neville ble noe overraskende ny manager i Valencia 2. desember i år, etter å ha jobbet som ekspert for Sky Sports. Han så sine nye disipler spille 1-1 mot Barcelona i hjemlig liga i helga.

Dermed stoppet den katalanske klubbens seiersrekke i spanske La Liga, og folk begynte å få troen på gode resultater framover.

Klubben har skuffet i starten av La Liga-sesongen og er nummer åtte på tabellen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media