Marerittstart for Gary Neville som Valencia-manager

Tapte hjemme mot Lyon.

TØFF START: Gary Neville hadde sin første dag på jobb i kveld. Det endte med tap. Foto: EPA/KAI FOERSTERLING/NTB Scanpix
TØFF START: Gary Neville hadde sin første dag på jobb i kveld. Det endte med tap. Foto: EPA/KAI FOERSTERLING/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Valencia - Lyon 0-2 (0-1)

(Dagbladet): Gary Neville hadde sin debut som manager for valencia i kveld. En debut engelskmannen mest sannsynlig ønsker å glemme så fort som mulig.

For selv om Valencia hadde et vanskelig utgangspunkt for å ta seg videre til åttedelsfinalen før kveldens kamp, var det ikke mange som trodde at det spanske laget ville gå på en smell hjemme mot franske Lyon.

Men akkurat det skjedde i kveld.

I første omgang scoret Maxwell Cornet, før Alexandre Lacazette punkterte kampen i andre omgang. Belgiske Gent slo russiske Zenit 2-1 i gruppas andre kamp, noe som betydde at Valencia ikke hadde gått videre selv med seier.

Den tidligere Manchester United-spilleren Gary Neville ble noe overraskende ny manager i Valencia 2. desember i år, etter å ha jobbet som ekspert for Sky Sports. Han så sine nye disipler spille 1-1 mot Barcelona i hjemlig liga i helga.

Dermed stoppet den katalanske klubbens seiersrekke i spanske La Liga, og folk begynte å få troen på gode resultater framover.

Klubben har skuffet i starten av La Liga-sesongen og er nummer åtte på tabellen.

Champions League:

Gent (Belgia) — Zenit St. Petersburg (Russland) 2-1 (1-0)

Mål: 1-0 Laurent Depoitre (18), 1-1 Artem Dzijuba (65), 2-1
Danijel Milicevic (78).

19.500 tilskuere.

Valencia (Spania) — Lyon (Frankrike) 0-2 (0-1)

Mål: 0-1 Gnaly Maxwell Cornet (37), 0-2 Alexander Lacazette (76).

35.000 tilskuere.

1 Zenit St. Petersburg 6 13-6 15
2 Gent 6 8-7 10
3 Valencia 6 5-9 6
4 Lyon 6 5-9 4


(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer