Marerittstart for Norge i OL-kvaliken. Norge tapte mot Sverige

Dagbladet fulgte OL-kvaliken her.

SVERIGE LEDER: Svensk jubel etter at Lisa Dahlkvist ga Sverige ledelsen 1-0 etter to minutter.
Foto: Berit Roald / NTB scanpix
SVERIGE LEDER: Svensk jubel etter at Lisa Dahlkvist ga Sverige ledelsen 1-0 etter to minutter. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Norge - Sverige 0-1 etter full tid.

(Dagbladet): Vi følger OL-kvalifiseringskampen mellom Norge og Sverige. Nederland og Sveits er også i samme gruppe. Gruppevinner etter tre kamper er klar for OL i sommer. Følg kamputviklinga her:

Kampslutt: Norge taper 0-1 og får en dårlig start på OL-kvaliken. Sverige vinner etter den tidlige scoringa, men den norske jentene hadde nok sjanser til å score både ett og to mål.

90 min: Det er lagt til to minutter. Norge presser på for scoring.

89 min: God sjanse til Norge etter et fint innlegg fra Ingrid Moe Wold på høyresida, men innlegget går over alle. Ai, ai.

87 min: Supersjanse til Sverige som kontrer. Appelqvist setter ballen rett utenfor den lengste stolpen. Nære!

82 min: De norske spillerne jager scoring, men det begynner å haste. Norge har hatt flere gode muligheter nå de siste ti minuttene. Gi oss en sluttspurt nå!

79 min: Norge setter ballen i målet etter en corner, men dommeren blåser frispark til keeper Lindahl som faller inne i feltet. Var det frispark, da? Stadig 0-1.

77 min: Ny supersjanse til Norge. Isabell Herlovsen løper fra det svenske forsvaret, men kommer for skrått på mål. Herlovsen spiller ballen på tvers mot Graham Hansen, men pasningen går i en svenske og utenfor målet. Nære!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer