SVAK START: Rafael Benitez fikk en svak start på Real Madrid-karrierne med 0-0 mot Sporting Gijón. Foto: Scanpix
SVAK START: Rafael Benitez fikk en svak start på Real Madrid-karrierne med 0-0 mot Sporting Gijón. Foto: ScanpixVis mer

Marerittstart på sesongen for Ronaldo og Real Madrid

Spilte 0-0 mot Sporting Gijón.

Rafael Benitez fikk ingen drømmestart på karrieren som Real Madrid-trener. Søndag sesongåpnet storklubben med 0-0 mot nyopprykkede Sporting Gijon.

Karim Benzema var skadd og manglet for Real, men med Cristiano Ronaldo og Gareth Bale i startoppstillingen burde Sporting Gijon vært en enkel oppgave for hovedstadsklubben.

Det ble det ikke, for Reals stjerner stanget og stanget uten å klare å score. Dermed ble det en skuffende start for Benitez, som ble ansatt som Real-trener i sommer.

Luis Suárez ble matchvinner da Barcelona startet tittelforsvaret ved å slå Athletic Bilbao 1-0 borte søndag. Det var spilt ti minutter av annen omgang da Suárez scoret kampens eneste mål på San Mamés.

Jordi Alba slo et perfekt innlegg fra venstre, og den uruguayanske spissen satte ballen sikkert i mål fra kort hold. Tidligere i kampen hadde Messi fått sjansen fra straffemerket, men den argentinske storscoreren bommet.

Barca fikk uansett en perfekt start på sesongen, og i tillegg holdt de buret rent. De slapp inn fire mål mot Sevilla i den europeiske supercupfinalen og fire mot Athletic i den spanske supercupfinalen, men holdt altså tett bakover i seriepremieren.

(NTB)