Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Marerittstarten fortsetter for Zuccarello

Fire kamper ut i NHL-sesongen står Mats Zuccarello og hans Minnesota Wild uten seier.

NYTT TAP: Mats Zuccarello (t.h.) og laget hans tapte nok en kamp. Foto: John Leyba/AP/NTB Scanpix
NYTT TAP: Mats Zuccarello (t.h.) og laget hans tapte nok en kamp. Foto: John Leyba/AP/NTB Scanpix Vis mer

Zuccarello fikk 15,46 minutter på isen i den målrike kampen, men greide ikke å komme på scoringslista. Han hadde heller ingen målgivende pasning og bare ett skudd på mål.

Kampen mot Penguins startet uten den helt store dramatikken, men bortelaget tok ledelsen i åpningsperioden og hadde ett måls ledelse ved første pause. Den svenske veteranen Patric Hornqvist sto bak scoringen.

Midtperioden ble derimot svært målrik med fire scoringer for Pittsburgh og to for Wild. Storstjernen Sidney Crosby var blant dem som tegnet seg på scoringslista for gjestene fra Pittsburgh.

Med 2-5 etter to perioder ble veien tilbake i kampen altfor lang for Mats Zuccarello og hans lagkamerater.

LEI: Gjert Ingebrigtsen begynte å bli lei av å vente på Jakob Ingebrigtsen, som brukte lang tid på dopingkontrollen etter 1500 meter-finalen. Det gikk ut over Filip Ingebrigtsen. Video: Kristoffer Løkås Vis mer

Tredje periode startet i tillegg med nok et Penguins-mål. Det hjalp lite for hjemmelaget at Luke Kunin og Brad Hunt reduserte hver sin gang, for minuttet før full tid satte gjestenes Sam Lafferty inn scoringen som ga sluttresultatet 7-4 til Pittsburgh.

Resultatet gjør at Zuccarello og hans Wild nå har tapt de fire første kampene denne sesongen. Det er første gang i klubbens 19 års lange historie at det har skjedd.

– Det finnes ingen unnskyldninger. Ting er som de er akkurat nå. Vi kan ikke endre det som har skjedd, og jeg har ingen svar til deg på hva som gikk galt og endret kampen, sa kaptein Mikko Koivu etter kampen.

Lørdagens var den første denne sesongen på hjemmebane for Wild.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media