Maria fosser videre

Til kvart'n i San Diego.

Wimbledon-mester Maria Sjaparova og French Open-vinneren Anastasia Myskina angriper for Russland i San Diego-turneringen i tennis.

Myskina knuste amerikanske Chanda Rubin med settsifrene 6-1, 6-2, mens Sjaparova feide Gisela Dulko av banen med 6-0, 6-1.

Det betyr at de er klare for kvartfinalen, men det er også Jelena Dementieva og Vera Zvonareva. Dermed er halvparten av de siste åtte spillerne i kvartfinalen i WTA-turneringen i San Diego fra Russland.

Nå er de unge russernes største problem at de risikerer å møte hverandre.

- Det er klart det er ekstra vanskelig å møte en av de andre spillerne fra Russland, for vi trener sammen og kjenner hverandre altfor godt, sier Dementieva før kvartfinalekampene.

Men i kvartfinalene kommer det til å bli et helrussisk oppgjør. Sjaparova og Myskina kommer til å møte. Det blir helt sikkert en interessant og morsom kamp for publikum, men ikke like morsom for de to russiske jentene, som nok hadde håpet at de ikke ville møtes før i finalen.

Lindsay Davenport, Ai Sugiyama og useedede Amy Frazier er også klare for kvartfinalespill i San Diego-turneringen. (.NTB)

(NTB-AFP)

<B>RUSSISK DOMINANS:</B> Maria Sjaparova er en av fire russiske jenter i kvartfinalen i San Diego.