Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Maria har fått muskler

Viste beina i Hongkong.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Denne uka skal tennisjentene spille en oppvisningsturnering i Hongkong. Men først stilte stjernene på velkomstfest i byen.

Russiske Maria Sjarapova (19) benyttet anledningen til å stille i cocktailkjole, og prate om sin nye kropp.

- Jeg bygde opp masse muskler i fjor. Jeg føler meg definitivt sterkere enn det jeg var her for to år siden. Jeg føler meg også mye mer rutinert, sier Sjarapova til nyhetsbyrået AP.

Hun har brukt de siste fem ukene på hardtrening.

- Nå kan jeg spille Grand Slam-turneringer. Jeg kan gjøre unna flere kamper uten å føle meg sliten, sier 19-åringen.

Hongkong-turneringen er oppvarming til Australian Open, som starter om to uker. Men nyttårsforsettet til den Wimbledon-vinneren er å vinne French Open på forsommeren.

- Jeg skal bare spille tre grusturneringer i år, og French Open er en av de største og mest prestisjefulle. Det betyr helt klart mye for meg å vinne der, sier Sjarapova.

FØRST FEST, SÅ KAMP: Tennisstjerner på velkomstfest i Hongkong. Fra venstre: Patty Schnyder, Kim Clijsters, Maria Sharapova og Svetlana Kuznetsova. Foto: Scanpix/Ap
FØRST FEST, SÅ KAMP: Tennisstjerner på velkomstfest i Hongkong. Fra venstre: Patty Schnyder, Kim Clijsters, Maria Sharapova og Svetlana Kuznetsova. Foto: Scanpix/Ap Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!