Maria sier opp Norway Cup-jobben i protest mot behandlingen av Kyvåg

Tør ikke mer.

SKJEMMES: Maria Jacobsen sier opp heltidsjobben sin i sekretariatet til Norway Cup, som protest mot at klubbens styre har valgt å fjerne Frode Kyvåg som generalsekretær i klubben og turneringsleder for Norway Cup. Foto: Roy Wahlstrøm, Dagbladet/NTB Scanpix
SKJEMMES: Maria Jacobsen sier opp heltidsjobben sin i sekretariatet til Norway Cup, som protest mot at klubbens styre har valgt å fjerne Frode Kyvåg som generalsekretær i klubben og turneringsleder for Norway Cup. Foto: Roy Wahlstrøm, Dagbladet/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet:) «Den dagen Frode Kyvåg må gå ut døra, mister Norway Cup sin sjel. Den dagen Norway Cup mister sin sjel, blir Norway Cup en usikker arbeidsplass. Det er grunnen til at jeg sier opp min stilling.»

Det skriver mangeårig sekretariatsleder og utenlandsansvarlig i Norway Cup, Maria Jacobsen, i oppsigelsesbrevet hun sendte til ledelsen tidligere i oktober. Jacobsen ble ansatt ved Norway Cup-kontoret i 2006. Men etter behandlingen av Frode Kyvåg har hun fått nok.

- Jeg synes det er skammelig. Jeg blir nesten flau, sier Maria Jacobsen til Dagbladet.

Massiv støtte Det var på tirsdag Dagbladet brakte nyheten om at Kyvåg er ferdig som generalsekretær i Bækkelaget og turneringsleder i Norway Cup. Avslutningen av ansettelsesforholdet skjer mot hans vilje.

- Bækkelaget har alt å takke Frode for. Han har lagt ned en enorm innsats gjennom 38 år. Men det er en tid for alt, sa styreleder Øystein Sundelin i går - og påpekte at Kyvåg blir 70 år i 2015. Den nåværende avtalen mellom generalsekretæren og klubben gjelder til nettopp den dagen Kyvåg blir 70, etter at de forlenget med tre år da han nådde pensjonsalder.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer