Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Marianne Skarpnord beholdt ledelsen

En runde fra LPGA-plass sammen med Susann Pettersen.

 INN BLANT DE STORE:  Marianne Skarpnord under den fjerde av de fem kvalifiseringsrundene i Daytona Beach søndag  for LPGA-turneringen i golf. Østfoldjenta foran den siste runden. Foto: SCOTT HALLERAN, GETTY IMAGES/AFP/SCANPIX.
INN BLANT DE STORE: Marianne Skarpnord under den fjerde av de fem kvalifiseringsrundene i Daytona Beach søndag for LPGA-turneringen i golf. Østfoldjenta foran den siste runden. Foto: SCOTT HALLERAN, GETTY IMAGES/AFP/SCANPIX. Vis mer

|||

Marianne Skarpnord ble presset, men klarte å beholde ledelsen i LPGA-kvalifiseringen I Daytona Beach i Florida søndag. Med en runde igjen har hun ett slag ned til annenplass.

Skarpnord måtte nærmest kollapse for å ikke være blant de 70 som får spille finaleomgangen. Det gjorde hun ikke. Den norske golferen gikk to slag under par og er dermed fortsatt i ledelse.


Hun må falle kraftig på resultatlistene for å ikke sikre seg direkte plass i neste års LPGA-tour. De 20 beste får det.


Skarpnord (23)  har seks slag ned til den grensen, og ligger dermed godt an tilå rykke opp til øverste nivå sammen med Susann Pettersen.


Divisjon med Tutta

Søndagens fjerderunde på Champions-banen gikk hun to slag under par. Hun er seks slag under etter fire av fem runder.


Nicole Jeray og Amanda Blumenherst gikk begge svært godt søndag. De leverte runder fem slag under par, og er bare slaget bak Skarpnord før den avsluttende runden.

(NTB).

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media