Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Marihuana-Ross får kjempekontrakt

Ross Rebagliati - verdens kanskje mest kjente passive hasjrøyker - er ikke blitt presset ut av «det gode selskap» etter OL-skandalen. I stedet har kanadieren blitt en av verdens mest kjente snowboardere - med tilhørende ære og berømmelse.

Kanadieren Ross Rebagliati ble kjendis over natta under fjorårets OL i Nagano. Han ble først kjent som den første snowboarderen som vant en gullmedalje i OL. Men så kom skandalen: Ross testet positivt for bruk av marihuana og ble fratatt gullmedaljen.

- Jeg har aldri røyka. Jeg er blitt utsatt for passiv marihuanarøyking, ba kanadieren tynt. Etter mye virak fikk Ross medaljen tilbake fordi marihuana ikke stod på IOCs dopingliste.

Kjendis

Etter OL i Nagano har Rebagliati fått en virkelig høy stjerne i rampelyset. Han har vært en av de mest profilerte snowboarderne i verden. Han har vært gjest i Jay Lenos «The Tonight Show», og han havnet også langt oppe på People Magazine' liste over hvem som har slått gjennom den siste tida.

Deprimert

Og nå har Rebagliati signert kontrakt med en ny brettsponsor, og det er klart at han vil satse mot OL i Salt-Lake City 2002. Etter Nagano sluttet han delvis å kjøre snowboard og var deprimert på grunn av påstander om at han løy om sin passive røyking.

Men med denne nye kontrakten er det mye som tyder på at han er i vinden igjen. Den nye sponsoren skal lansere en serie brett som skal hete «Rebagliati Gold», for å hedre den olympiske vinneren.

Og på toppen av det hele skal Sony lansere en CD med Rebagliatis favorittlåter kalt «Fulliedialedinn».

INHALERTE IKKE:</B> Ross Rebagliati ble verdenskjent da han testa positivt for marihuana under Nagano-OL. - Jeg røyka ikke. Jeg ble utsatt for passiv marihuanarøyking, sukket Ross.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media