Mario Balotelli ignorerte ordren fra Rodgers. Gikk rett i garderoben etter tapet

- Han må gjøre mye mer.

FRUSTRERT: Brendan Rodgers gestikulerte og ba Mario Balotelli gå bort til de tilreisende supporterne og takke dem for støtten. I stedet gikk italieneren rett i garderoben. Foto: EPA/PETER KLAUNZER/NTB SCANPIX
FRUSTRERT: Brendan Rodgers gestikulerte og ba Mario Balotelli gå bort til de tilreisende supporterne og takke dem for støtten. I stedet gikk italieneren rett i garderoben. Foto: EPA/PETER KLAUNZER/NTB SCANPIXVis mer

Basel - Liverpool 1-0 (0-0)

(Dagbladet): Det var en tydelig frustrert Mario Balotelli som nok en gang måtte gå målløs av banen etter at Basel ble for sterke i går kveld.

Så frustrert var den italienske spissen, at han nektet å adlyde Rodgers' ordre om å gå bort og takke de tilreisende supporterne for støtten. Ifølge den engelske avisa Daily Mail er dette andre gang det skjer.

- Han må gjøre mer Selv sa Rodgers etter kampen at han ikke fikk med seg om Balotelli gikk ut igjen fra garderoben for å gjøre som han fikk beskjed om.

- Mario jobbet hardt. Han vet at jobben hans er å skape sjanser og komme seg inn i boksen. Det er noe vi jobber med. Jeg er ikke sikker på om han gikk ut igjen for å takke fansen fordi jeg gikk rett i garderoben, sier Rodgers ifølge avisa.

Nord-iren var likevel klar på at Suarez-erstatteren må jobbe hardere.

- Ja, han jobbet hardt, men han må gjøre mye mer. Han blir bedømt på sin målproduksjon, og i går scoret han ikke, sa Rodgers til Sky Sports etter kampen.

Heller ikke den tidligere Liverpool-kjempen Jamie Carragher var veldig imponert over det Balotelli leverte i går. Han sier at «oppofrende» er det siste ordet han ville brukt om spissen, og legger til:

- Jeg mener vi må se mye mer. Jeg klarer ikke å skjule hva jeg synes om ham.

Real Madridx2 Gårsdagens tap kan fort bety trøbbel for laget fra Merseyside. Basel er etter alle solemerker laget som må slås om Rodgers' mannskap skal ta seg videre fra gruppespillet.

Det ble riktignok en knapp 2-1-seier over Ludogorets i den første gruppespillkampen, men nå venter to knallharde oppgjør mot de regjerende mesterne Real Madrid.

Heller ikke i den hjemlige ligaen har det gått helt som planlagt for laget som i fjor endte på en kruttsterk 2. plass. Etter seks kamper står de med sju poeng - hele ni poeng bak suverene Chelsea.

Likevel er ikke alt bekmørkt. Daniel Sturridge har vært ute en lengre periode med skade, men rapporter fra fotballøya sier nå at spissen er i nærheten av å signere en ny kontrakt med klubben verdt 1,5 millioner kroner i uka.

IKKE FORNØYD: Brendan Rodgers under gårsdagens kamp mot Basel. Foto: AP Photo/Keystone, Georgios Kefalas/NTB Scanpix
IKKE FORNØYD: Brendan Rodgers under gårsdagens kamp mot Basel. Foto: AP Photo/Keystone, Georgios Kefalas/NTB Scanpix Vis mer