Mario Balotelli ignorerte ordren fra Rodgers. Gikk rett i garderoben etter tapet

- Han må gjøre mye mer.

FRUSTRERT: Brendan Rodgers gestikulerte og ba Mario Balotelli gå bort til de tilreisende supporterne og takke dem for støtten. I stedet gikk italieneren rett i garderoben. Foto: EPA/PETER KLAUNZER/NTB SCANPIX
FRUSTRERT: Brendan Rodgers gestikulerte og ba Mario Balotelli gå bort til de tilreisende supporterne og takke dem for støtten. I stedet gikk italieneren rett i garderoben. Foto: EPA/PETER KLAUNZER/NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Basel - Liverpool 1-0 (0-0)

(Dagbladet): Det var en tydelig frustrert Mario Balotelli som nok en gang måtte gå målløs av banen etter at Basel ble for sterke i går kveld.

Så frustrert var den italienske spissen, at han nektet å adlyde Rodgers' ordre om å gå bort og takke de tilreisende supporterne for støtten. Ifølge den engelske avisa Daily Mail er dette andre gang det skjer.

- Han må gjøre mer Selv sa Rodgers etter kampen at han ikke fikk med seg om Balotelli gikk ut igjen fra garderoben for å gjøre som han fikk beskjed om.

- Mario jobbet hardt. Han vet at jobben hans er å skape sjanser og komme seg inn i boksen. Det er noe vi jobber med. Jeg er ikke sikker på om han gikk ut igjen for å takke fansen fordi jeg gikk rett i garderoben, sier Rodgers ifølge avisa.

Nord-iren var likevel klar på at Suarez-erstatteren må jobbe hardere.

- Ja, han jobbet hardt, men han må gjøre mye mer. Han blir bedømt på sin målproduksjon, og i går scoret han ikke, sa Rodgers til Sky Sports etter kampen.

Heller ikke den tidligere Liverpool-kjempen Jamie Carragher var veldig imponert over det Balotelli leverte i går. Han sier at «oppofrende» er det siste ordet han ville brukt om spissen, og legger til:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer