Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mario Balotelli skal bli pappa

Venter barn med av-og-på-kjæresten han var utro mot.

 SKUFFA:  Mario Balotelli var med sine to mål i kvartfinalen mot Tyskland med på å gjøre slik at det italianske laget kom til finalen under årets fotball-EM. Men en skuffa Balotelli måtte innse at europas fotballmestere var det spanske laget. Foto: FILIPPO MONTEFORTE / AFP / NTB Scanpix
SKUFFA: Mario Balotelli var med sine to mål i kvartfinalen mot Tyskland med på å gjøre slik at det italianske laget kom til finalen under årets fotball-EM. Men en skuffa Balotelli måtte innse at europas fotballmestere var det spanske laget. Foto: FILIPPO MONTEFORTE / AFP / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Forventningene rundt den italienske fotballspilleren Mario Balotelli (21) var skyhøye under gårsdagens EM-finale mot rivalene Spania.

For under torsdagens kvartfinale mot Tyskland hadde nemlig Manchester City-spilleren på rått vis dunket inn to mål som sendte landslaget til finalen.

Fikk nyheten rett før suksessmålene 21-åringen feiret med å flekse sin muskuløse kropp for flere millioner seere, noe som for øvrig ga ham gult kort, men nå viser det seg at det ikke bare var målene han jublet over.

Ifølge Football Italia fikk han nemlig en telefon fra sin italienske ekskjæreste Raffaella Fico (23) i forkant av kvartfinalekampen, med den gledelige nyheten om at han skal bli pappa.

- Jeg ringte ham opp rett før kampen mot Tyskland og sa til han at jeg venter barn. Etter en stund fortalte han meg at jeg hadde gitt han den beste nyheten som finnes, forteller Fico til det italienske magasinet Chi. Hun har visst om graviditeten siden mai.

Notorisk utro I april i år gikk paret hvert til sitt, etter at det ble kjent at fotballspilleren hadde vært utro med en 21 år gammel personlig assistent, i tillegg til at han har flørtet notorisk med andre kvinner bak hennes rygg.

Men nå som de to skal bli foreldre, har paret bestemt seg for å satse på nytt igjen.

- Mario og jeg gjenoppbygger forholdet nå. Han har aldri sluttet å elske meg. Han kommer til å bli en leken og god far, og er en kjærlig og snill partner, sier Fico som dermed har tilgitt sin utro eks.

Hevder at hun ikke er ute etter penger Den italienske modellen snakker videre åpent ut om utroskandalen:

- Han fortalte meg ved juletider at han ville gifte seg med meg og få barn, noe jeg aksepterte. Men det som skjedde så, det skjedde. Så de som nå tror at jeg nå vil «fange» en rik og suksessfull fotballspiller ved å få barn med ham, må tro om igjen. Jeg trenger ikke pengene. Sannheten er at vi begge vil ha barn, sier hun.

Etter 4-0-sjokktapet mot EM-vinnerne Spania løp en illsint Balotelli inn i garderoben, mens de spanske fotballspillerne feiret gullet med barna sine blant konfettien på banen.

Bærer etternavnet med stolthet Da Balotelli ble hentet ut igjen, ble han sittende slukøret på den grønne gressmatta i Kiev i Ukraina, mens han så på spanjolene leke med de små. På et tidspunkt måtte trener Cecare Prandelli trøste fotballspilleren.

Om noen måneder er det derimot Balotelli som kan smile, når han altså blir pappa for første gang.

- En ting er sikkert, barnet vil bære Balotellis etternavn med stolthet, sier gravide Fico til Chi Magazine.

 GRAVID:  Raffaella Fico fant ut at hun venter barn med den italienske fotballspilleren Mario Balotelli i mai. Han fikk den gledelige nyheten rett før suksesskampen mot Tyskland torsdag denne uken. Foto: Stella Pictures
GRAVID: Raffaella Fico fant ut at hun venter barn med den italienske fotballspilleren Mario Balotelli i mai. Han fikk den gledelige nyheten rett før suksesskampen mot Tyskland torsdag denne uken. Foto: Stella Pictures Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media