Mario Balotelli skal bli pappa

Venter barn med av-og-på-kjæresten han var utro mot.

SKUFFA:  Mario Balotelli var med sine to mål i kvartfinalen mot Tyskland med på å gjøre slik at det italianske laget kom til finalen under årets fotball-EM. Men en skuffa Balotelli måtte innse at europas fotballmestere var det spanske laget. Foto: FILIPPO MONTEFORTE / AFP / NTB Scanpix
SKUFFA: Mario Balotelli var med sine to mål i kvartfinalen mot Tyskland med på å gjøre slik at det italianske laget kom til finalen under årets fotball-EM. Men en skuffa Balotelli måtte innse at europas fotballmestere var det spanske laget. Foto: FILIPPO MONTEFORTE / AFP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Forventningene rundt den italienske fotballspilleren Mario Balotelli (21) var skyhøye under gårsdagens EM-finale mot rivalene Spania.

For under torsdagens kvartfinale mot Tyskland hadde nemlig Manchester City-spilleren på rått vis dunket inn to mål som sendte landslaget til finalen.

Fikk nyheten rett før suksessmålene 21-åringen feiret med å flekse sin muskuløse kropp for flere millioner seere, noe som for øvrig ga ham gult kort, men nå viser det seg at det ikke bare var målene han jublet over.

Ifølge Football Italia fikk han nemlig en telefon fra sin italienske ekskjæreste Raffaella Fico (23) i forkant av kvartfinalekampen, med den gledelige nyheten om at han skal bli pappa.

- Jeg ringte ham opp rett før kampen mot Tyskland og sa til han at jeg venter barn. Etter en stund fortalte han meg at jeg hadde gitt han den beste nyheten som finnes, forteller Fico til det italienske magasinet Chi. Hun har visst om graviditeten siden mai.

Notorisk utro I april i år gikk paret hvert til sitt, etter at det ble kjent at fotballspilleren hadde vært utro med en 21 år gammel personlig assistent, i tillegg til at han har flørtet notorisk med andre kvinner bak hennes rygg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer