Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Marion Jones under etterforskning

Fastholder sin uskyld.

Marion Jones holder fast på at hun er uskyldig i dopingmisbruk. Samtidig setter Den internasjonale olympiske komiteen (IOK) i gang en steroid-undersøkelse.

Jacques Rogge har bedt disiplinærkomiteen i IOK om å sette i verk undersøkelser rundt påstandene fra BALCO-sjef Victor Conte. Han sa i forrige uke at han hadde sett Jones sette injeksjoner med veksthormoner på seg selv.

Han har også påstått at han hjalp Marion Jones med å utvikle et opplegg som førte til at hun vant tre OL-gull i Sydney.

- Påstandene og beskyldningene fra Victor Conte er ikke sanne. Sannheten vil komme for en dag i forbindelse med den rettslige prosessen som er i gang, sier Marion Jones i en uttalelse som er offentliggjort av advokaten hennes.

Den amerikanske friidrettsstjernen har også gjennomgått en løgndetektortest i forbindelse med påstandene om at hun skal ha dopet seg, uten at det er funnet fnugg av bevis for at det er tilfelle.

(©NTB)

KAN MISTE MEDALJENE:</B> Marion Jones står i fare for å miste sine fem OL-medaljer fra OL i Sydney om hun blir funnet skyldig i dopingmisbruk.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media