- Marion var dopet i Sydney-OL

Eks-mannen snakker.

Marion Jones` eksmann, C.J.Hunter har i avhør med federale etterforskere fortalt at Marion Jones brukte ulovlige dopingpreparater før, under og etter de olympiske sommerlekene i Sydney.

Han skal personlig ha hjulpet sin daværende kone å injiserere de ulovlige preparatene og har også sett Marion gjøre det selv i deres hjem i Sidney.

Ifølge Reuters skal det være snakk om det ulovlige hormonet erytropoietin (EPO), veksthormonet hGH og designsteroidet TGH. Jones skal ha brukt de siste to preparatene under OL i Sidney, og spylte da sprøytene i toalettet for ikke å bli oppdaget.

Avisen San Francisco Chronicle skriver at Hunter, som selv ble utestengt for å ha brukt anabole steroider, og som ble skilt fra Marion Jones i 2002, har fortalt føderale myndigheter om det påståtte dopingmisbruket i forbindelse med forklaringer han har gitt rundt Bay Area Labaratory Co-Operative-skandalen (BALCO).

Jones advokat, Joseph Burton, svarte umiddelbart på de alvorlige anklagene da de ble kjent:

- Hunter prøver nå å gjøre seg interessant. Dessuten ønsker han hevn ved å gå ut med disse løgnene.

Marion Jones vant gull på 100 og 200 meter i Sydney. Hun var også med på det amerikanske vinnerlaget på 4 x 400 meter stafett. Totalt vant hun fem medaljer i Sydney.

Den amerikanske supersprinteren har sagt at hun aldri har gjort bruk av forbudte stoffer, og hun har heller aldri testet positivt i noen sammenheng.

LYKKELIGERE TIDER: C. J. Hunter og Marion Jones var lykkelig gift. Til han ble tatt for doping. Nå påstår han at eks-kona også drev friidretten sin med snuskete midler.