Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Marit best i motene

Marit Bjørgen fikk ikke det OL hun ønsket seg, men i går var hun endelig dronning: På catwalken i Oslo!

I en Nora Farah-kjole i 10 000- 15 000 kronersklassen, spesiallaget til Bjørgen i nasjonalfargene rødt, hvitt og blått, åpnet skidronningen showet i forbindelse med skiforbundets avslutningsfest for sesongen.

Kjendisstylisten Jan Thomas stylet opp 17 utøvere fra grenene langrenn, alpint, kombinert og telemark i beste hollywood-stil. Etterpå fleipet han med at Bjørgen burde hoppet av skikarrieren for å satse som modell.

-  Jeg har jobbet med henne en gang tidligere. Da var hun stiv og kunne ikke gå. Nå var hun dronning på catwalken, feminin og flott. Hun tok den helt ut! Fastslår en opprømt Jan Thomas.

Han mener kjolen i rødt, hvitt og blått var fantastisk.

-  Det var kveldens mest spesielle kjole, og kombinasjonen av kjolen og hun som bar den var en total vinner, sier Jan Thomas.

Bjørgen var alene om å få to runder på catwalken. Andre gang viste hun seg fram i en flott Mosquino-kjole til rundt 25 000 - kveldens dyreste.

-  Det var flere som lurte på prisen på den. Så fin var den, smiler Jan Thomas.

-  Det var tydelig at hun koste seg utpå der. Man skal ikke glemme at kvinnelige idrettsutøvere så absolutt er feminine og forfengelige, selv om de er snørrete, lever i svette trikoter store deler av året, sier Jan Thomas.

<B>ELEGANT</B>: Skidronningen Marit Bjørgen viste fram en ny side av seg selv i en kjole til 10 000 - 15 000 kroner.
<B>BARSKE KARER:</B> Marit Bjørgen flankert av Aksel Lund Svindal (til venstre) og Hans Petter Buraas.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling