Marit Bjørgen fikk sin revansje på Beitostølen

Knuste Johaug på ti kilometer fri.

REVANSJE: Marit Bjørgen måtte nøye seg med andreplass i går, i dag gikk hun helt til topps på Beitostølen. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
REVANSJE: Marit Bjørgen måtte nøye seg med andreplass i går, i dag gikk hun helt til topps på Beitostølen. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Therese Johaug greide ikke å gjenta bedriften fra i går - og måtte i dag se seg slått av Marit Bjørgen på 10 kilometer fristil.

Johaug åpnet sesongen i går med å vinne ti kilometer i klassisk stil med hele 24,7 sekunder foran Bjørgen, men i dag viste skidronninga fra Rognes at hun også er i god form foran verdenscupåpninga i finske Ruka neste helg.

I mål endte Marit Bjørgen 19,7 sekunder foran Therese Johaug på andreplass. Heidi Weng gjorde som i går, og tok tredjeplassen.

- Kan snu fort - Det var artig å få det til og kjenne at det funket bra. Det er ikke tvil om at det fløt mye bedre for meg på denne ti kilometeren i fri teknikk enn hva som var tilfelle fredag. Nå følte jeg at jeg fikk brukt bra med kraft, sier den fornøyde vinneren til NRK etter løpet.

Therse Johaug forklarer at hun ikke hadde dagen - slik som i går.

- Når man virkelig har dagen som jeg hadde i går, så kan man gå og gå uten å bli stiv, men i dag måtte jeg jobbe mer. Men totalt sett var det et bra løp jeg gjorde i dag og, sier 26-åringen til NRK.

- Det kan snu fort, i går var jeg 24 sekunder foran, i dag var hun 19 sekunder foran. Men det kan ha med dagsform og ski og andre ting å gjøre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer