MÅ VENTE TIL FRÆDDA: Det kan bli slutt på slike jubelbilder. Marit Bjørgen skal snart fortelle hele skiverden om hun skal fortsette med langrenn neste sesong. Foto.Hans Arne Vedlog / Dagbladet

Sendt fra min iPhone Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
MÅ VENTE TIL FRÆDDA: Det kan bli slutt på slike jubelbilder. Marit Bjørgen skal snart fortelle hele skiverden om hun skal fortsette med langrenn neste sesong. Foto.Hans Arne Vedlog / Dagbladet Sendt fra min iPhone Foto: Hans Arne Vedlog / DagbladetVis mer

Marit Bjørgen har bestemt seg for om hun vil fortsette

Svaret får vi fredag.

(Dagbladet): Det er mange som venter på Marit Bjørgens svar på om hun kommer til å fortsette som langrennsløper neste sesong. Nå ser det ut til at vi endelig kan legge lokk på saken i løpet av neste uke.

- Jeg venter til fredag med å si hvordan det blir med fremtiden. Så har jeg noen ekstra dager å bestemme meg på, sier Bjørgen med et lurt smil til Adressa.

Det skjer i forbindelse med presentasjonen av neste års langrennslandslag.

Skidronningen har flere gange blitt spurt om hun kommer til å gi seg eller ikke. Det er mange som fryktet at hun vil gi seg etter seieren i Tour de Ski denne sesongen.

Selv har hun svart slik på spørsmål rundt fremtiden:

- Jeg skal bestemme meg etter påske og vil bruke tiden som kommer til å tenke, men jeg er jo motivert og har ikke vært noe lei i vinter. Da sier vel ting seg selv, kanskje.

Om fem dager får vi det endelige svaret.