Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Langrenn:

Marit Bjørgen står over sprinten i Drammen

Trenger tid.

HVILER: Marit Bjørgen og Kathrine Harsem stiller ikke til start på verdenscupsprinten i Drammen onsdag. Det bekrefter Norges Skiforbund i en melding dagen før rennet.

  Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
HVILER: Marit Bjørgen og Kathrine Harsem stiller ikke til start på verdenscupsprinten i Drammen onsdag. Det bekrefter Norges Skiforbund i en melding dagen før rennet. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Marit Bjørgen og Kathrine Harsem stiller ikke til start på verdenscupsprinten i Drammen onsdag. Det bekrefter Norges Skiforbund i en melding dagen før rennet.

Marit Bjørgen føler seg ikke 100 prosent og velger å stå over for å bli helt klar til tremila i Holmenkollen søndag.

Kathrine Harsem er på sin side ikke klar for å konkurrere etter nedturen i OL.

– Hun trenger mer tid for å lade batteriene, og derfor bruker Kathrine isteden disse dagene på forberede seg til avslutningen av sesongen, sier landslagslege for skijentene Christine Holm Moseid.

Marthe Bjørnsgaard (Lillehammer) og Kristine Stavås Skistad (Konnerud) erstatter Bjørgen og Harsem i onsdagens verdenscupsprint i Drammen.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!