Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Marits nye EM-joker

Camilla Carstens (21) fra danske Ikast kan bli landslagstrener Marit Breiviks joker når troppen til håndball-EM presenteres fredag. Jenta sjøl ble i hvert fall sjokkert over nyheten om at Marit Breivik kommer til Danmark for å snakke landslag og EM med henne.

- Det kommer veldig overraskende på meg. Håper du ikke fleiper, for jeg er faktisk ganske sjokkert, sier Camilla Carstens til Dagbladet.

Marit Breivik prøvde forgjeves å få tak i henne sist helg. Derfor fant Camilla bare en beskjed fra landslagstreneren på telefonsvareren da Ikast kom tilbake fra Mesterliga-kvaliken i Israel.

Men Marit Breivik nevnte Camilla Carstens allerede etter stortapet for Danmark i Metal Cup for et par uker siden.

- Hun er en interessant spiller som har hatt en veldig positiv utvikling etter at hun kom til Ikast, sier Breivik.

Hun reiser til Danmark i dag, og ser først toppkampen i serien mellom Viborg (Heidi Tjugum og Tonje Larsen) og Fredriksberg.

- Dagen etter har jeg god tid til å snakke med Camilla Carstens, forteller Marit Breivik.

Da Ikast slo både Hypobank og Bækkelaget i Supercupen for tre uker siden, var Camilla så god at BSK-trener Frode Kyvåg slo fast at hun bør spille for Norge allerede i EM.

- Det var vel raske uttalelser. Men jeg stortrives i Ikast, og ser fram til en prat med Marit Breivik, sier hun.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media