Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Marius Bakken dropper Bislett

Marius Bakken har valgt å stå over Bislett Games. Han erkjenner at det var en tung avgjørelse.

– Jeg synes det er veldig kjedelig å stå over Bislett Games. Her har jeg deltatt ni år på rad, de to første årene som junior. Bislett er noe helt spesielt. Dette er noe jeg nødig står over, sier Bakken til Avisenes Nyhetsbyrå (ANB).

Grunnen til at han må stå over det viktige stevnet i Oslo, er at mellomdistanseløperen er opptatt med medisinstudier. Han går nå inn i en travel eksamensperiode og ser at det er umulig å klare begge deler.

– Jeg har grublet lenge for å se om det var mulig å kombinere, men totalbelastningen blir for stor, utdyper han.

Bislett Games går 2. juni og eksamensperioden er først ferdig 16. juni. Han har derfor valgt å forskyve årets sesong og debuterer derfor ikke før 14. juli under 5.000 meteren i Golden League-stevnet i Roma.

Da er det kun en måned igjen til årets store høydepunkt – EM i Göteborg. Her går forsøket 10. august, mens finalen er 13. august.

(ANB)

STILLER IKKE PÅ BISLETT: Marius Bakken velger å satse på medisineksamen. Her fra Bislett Games i fjor. Foto: Scanpix
STILLER IKKE PÅ BISLETT: Marius Bakken velger å satse på medisineksamen. Her fra Bislett Games i fjor. Foto: Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media