Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Marius Bakken fortsetter med høydehus

Marius Bakken gir blaffen i forbudet mot høydehus. Han sier til VG at han kommer til å fortsette som normalt, og det betyr bruk av høyderom.

Bakken, som har installert høyderom hjemme i leiligheten sin, sier at høydetrening er nødvendig for ham i oppkjøringen til VM i Paris i slutten av august.

- Jeg kommer til å trene som normalt inntil videre. Det kommer jeg til å fortsette med helt til jeg får en henvendelse fra forbundet. Til nå har jeg ikke hørt noe, sier Marius Bakken

<7b>

Han legger ikke skjul på at han er både irritert og overrasket over forbudet som ble vedtatt på idrettstinget i Stjørdal i helgen.

- Det blir som å forby fotballspillere å trene innendørs om vinteren. Det føles urettferdig og hindrer konkurranse på like vilkår, mener Bakken, som sier at bruk av høyderom har vært en viktig del av treningen hans her i Norge de siste årene.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media